theomas Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2007 Γειά σας,Θέλω να ενημερώσω ότι,το *www.everestpoker.comέχει προγραμματισμένο για σήμερα στις 9 το βράδυ, το European Open, ένα προκριματικό ΜΤΤ το οποίο οδηγεί στο Algarve της Πορτογαλίας τον προσεχή Οκτώβρη.Εκεί, θα διαγωνιστούν περί τους 200 αθλητές οι οποίοι θα εκπροσωπούν τη χώρα τους, για ένα priza pool 250.000 euro.Άν κάποιος ΔΕΝ προλαβαίνει -ή δεν μπορεί- να συμμετάσχει σήμερα, θα ακολουθήσει την ερχόμενη Παρασκευή και νέο ΜΤΤ, μόνο με Έλληνες παίκτες, για να αναδειχθεί ο 1 τουλάχιστον Έλληνας, που θα έχει την τιμή να μας εκπροσωπήσει στην "φιλική" μας Πορτογαλία.Δείτε λεπτομέρειες & φωτό, στο site (μήπως έχω κάνει και κανένα λαθάκι..).Στο pokerstars τώρα, ξεκινάει κάτι σαν "παγκόσμιο κύπελλο" επί επιπέδου Εθνικών Χωρών στο ΝLTH, σε μορφή ΜΤΤ επίσης.Από κάθε χώρα (άρα και από Ελλάδα) θα προκριθούν τουλάχιστον 2 (ίσως και παραπάνω) για να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στο main eventΛεπτομέρειες για τις ημερομηνίες & το μεγάλο χρηματικό έπαθλο στη γνωστή δ/νση:*www.pokerstars.comΑκόμα,Το γνωστό UB, έχει αλλεπάλληλα "freerols" για το Διάσημο Aruba 2K7.Αξίζει να δοκιμάσετε, το prize pool έχει...πολλά μηδενικά...Λεπτομέρειες στο:*www.ulimatebet.comΣ.Σ. Όλα τα παραπάνω είναι για τη δική σας ενημέρωση.Προσωπικά ΔΕΝ έχω κανένα -απολύτως- όφελος από τα πιο πάνω αναφερόμενα sites (προς αποφυγή παρεξήγησης...).Τέλος, θα ήθελα και εγώ μια μικρή "χάρη".Μήπως, κάποιος ξέρει κανένα site με "απανωτά" freerols για το WSOPE που γίνεται το Σεπτέμβρη.Κοίταξα στο betfair, αλλά...πολύ λίγα πράγματα...Άν μπορείτε, δώστε μου λεπτομέρειες έναρξης (ημέρα-ώρα), ευχαριστώ.-theomas"το poker, είναι τρόπος ζωής,Άς ζήσουμε, λοιπόν, στους ρυθμούς του" Παράθεση
Recommended Posts