Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εβαλα μια paysafe των 25 ευρω και θα προσπαθησω απο τουρνουα των 25 λεπτων να παιζω σε ενα χρονο τουρνουα των 15 και ανω...θα ενημερωνω καθε εβδομαδα για το bankroll μου..ξεκινω απο σημερα με 30$..καλη μου τυχη!!

Δημοσίευση

φίλε καλή επιτυχία ...κι εγώ κάτι παρόμοιο ξεκίνησα πριν 2ʹ χρόνια ..με μeγαλη επιτυχία...βέβαια από την ανάποδη αλλά δεν παύει να ναι επιτυχία..αρχική κατάθεση 2500 ευρώ παίζοντας στα τουρνουά τον 15 δολλαρίων και τώρα παίζω μετά βίας σε αυτά τον 25 ʹ cents ...

Δημοσίευση

ευχαριστω παιδια...φιλε και γω ειχα 2 μεγαλα cashes και τα πεταξα στα σκουπιδια και αυτο ειναι ενα είδος αυτοτιμωριας μου!!ελπιζω να γινω πιο εμπειρος τουλαχιστον αν δν τα καταφερω...

Δημοσίευση

επειδη δεν εχω συνηθισει το multitabling θα αρχισω με 15 για να συνηθισω και σιγα σιγα αναλογα και την κουραση θα ανεβαζω.προς το παρων παιζω sit and go 45 και 90 ατομων των 0.25$ κα κανα τουρνουα των .55$.Μέχρι στιγμης γραφω -5$ αλλα νομιζω πως απλα ειναι θεμα badbeats αφου μου χουν σπασει πολλες φορες κρισιμα χερια...το σ/κ αναμένεται λιωσιμο :oops:

Δημοσίευση
φίλε καλή επιτυχία ...κι εγώ κάτι παρόμοιο ξεκίνησα πριν 2ʹ χρόνια ..με μeγαλη επιτυχία...βέβαια από την ανάποδη αλλά δεν παύει να ναι επιτυχία..αρχική κατάθεση 2500 ευρώ παίζοντας στα τουρνουά τον 15 δολλαρίων και τώρα παίζω μετά βίας σε αυτά τον 25 ʹ cents ...

IoI τι έγινε ρε φίλε που έπαιζες.....???

Δημοσίευση

IoI τι έγινε ρε φίλε που έπαιζες.....???

busted :D:D
Δημοσίευση

lewnidas99 είναι το username αλλα ειχαμε 2 ατυχίες!χαλασε το pc και η αντικατάσταση που μου φερανε κολλαει οποτε χαθηκε μια session 4$ ακλαφτη και τωρα παιζω turbo 90αρια των 50 cents..περισσοτερα στην αυριανή ενημέρωση!

Δημοσίευση

Λοιπον ήρθε το εβδομαδιαίο report:αυτη τη στιγμη το bankroll ειναι στα 36$ απο 30..πολυ κακή αρχή αλλα πριν γίνει η βλάβη ημουν στα 46$ αλλα με κατέστρεψαν τα turbo..πιο εμπειροι ξαναρχίζουμε τα 25αρια cents και κανα 50λεπτο κανονικής διάρκειας..πιστεύω χωρις τη βλάβη θα χα παει παραπανω...πρεπει τωρα να ξαναιδρώσουμε για να φτασουμε 50...χαθηκε χρονος αλλα πήραμε καμποση εμπειρία...ελπιζω next time πανω απο 50$!