tavou Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Θυμαμε που κάποτε ο kasspav είχε κάνει ένα skype group και αράζαμε μέσα και κάθε βράδυ τα λέγαμε κάναμε rail ο ένας στον άλλων κτλ κτλ !Σιγά σιγά όμως πέθανε και νομίζω ήρθε η ώρα να φτιαχτεί ένα καινούργιο και λόγο του ότι θα με admin θα του δείξω την αγάπη που του αξίζει ;p χαχα Οπιος θέλει ας μου στείλει ένα πμ με το skype username η email του να τον κάνω add Στείλτε και οι παλιοί (antonios malachas κτλ κτλ ) Παράθεση
Siakan Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Πολύ ωραία ιδέα επιτέλους να μπορούμε να σχολιάζουμε κανα hand History και να πάει μπροστά το game για όλους μας. ορεος tavou Παράθεση
argentinos6 Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 yes yes .......πόλη καλή ιδέα Παράθεση
tavou Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Σας έκανα όλους ως τυρα αν κάποιος δεν πήρε PM ας μου ξαναστείλει Παράθεση
Recommended Posts