Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

@twrakerdises

εγω δε γελαω με την ηλιθιοτητα των ανθρωπων, μονο θλιβομαι

σε ολους τους ορους που μου εδειξες που λεει οτι εχουν δικαιωμα να κατασχεσουν τα χρηματα ενος μελους απο τη στιγμη που ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΡΕΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΛΟΑΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ? βαλε το μυαλο σου να δουλεψει λιγο, αν ειναι θανασιμο αμαρτημα να ζητησεις name edit τοτε γιατι υπαρχει αυτη η επιλογη σε ολα τα φορουμ του κοσμου? (και στα ποκερ εννοειται)

@dmelissourgos (και ολους τους υπολοιπους)

νομιζα οτι εγω ειμαι ο "noobas" εδω μεσα αλλα προφανως οι περισσοτεροι η κανουν τους χαζους η δεν εχουν ιδεα τι λενε..

ας υποθεσουμε οτι εγω ειμαι απατεωνας και θελω να βγαζω 10$ με καθε εγγραφη σε ενα οποιαδηποτε site ωραια?.. ωραια συνεχιζω λοιπον..

για καθε εγγραφη θα πρεπει να εχω και ενα διαφορετικο δελτιο ταυτοτητας, ενα διαφορετικο utility bill με διαφορετικη διευθυνση φυσικα, ενα διαφορετικο τραπεζικο λογαριασμο που να ταιριαζει με το καθε διαφορετικο δελτιο ταυτοτητας και ενα διαφορετικο υπολογιστη για καθε λογαριασμο που φτιαχνω (πιστευω ολοι ξερετε πως τα sites κανουν ταυτοποιηση και απο MAC adress)

αφου λοιπον τα βρω ολα αυτα θα πρεπει να παιξω κανα μηνα τον καθε λογαρισμο για να φτασω τους ποντους που μπορω να κανω αναλληψη (αν δεν τα εχω χασει στο μεταξυ)

πραγματικα πιστευει κανεις εδω μεσα οτι μπορει να βγαλει χρηματα ετσι???? ποσα δελτια ταυτοτητας ,utility bills, λογαριασμους τραπεζων ΚΑΙ διαφορετικα pc μπορει να βρει ενας ανθωπος για να βγαλει 10$ στο καθε ενα???? επισης ακομα και να βρει θα πρεπει να παιζει 1 χρονο για να βγαλει 120$!!!! ειναι δυνατον να πιστευουν καποιοι οτι ολα αυτα τα sites που δινουν τα bonus ειναι τοσο ηλιθια?

τι να πω?... συγχαρητηρια στους μαγκες που ξεσκεπασανε το τελειο εγκλημα μου

edit (γιατι ξεχασα να απαντησω στον φιλο μου τον Antreastar)

@Antreastar

το μονο αρρωστο πραγμα ειναι οτι εχει γεμισει ο κοσμος (οχι μονο η Ελλαδα) με ατομα σαν εσενα.. τουλαχιστον απο εμενα μην περιμενεις να σου ζητησω συγνωμη που σου χαλαω την πιατσα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
  • Προσθήκη...