larybet Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2012 κερδισα απο βωιν το εισητήριο για το μάιν και γράφτηκα.ομως ουτε απο την εταιρια ουτε απο το γεγονος μπορω να μαθω αν εχω εγγραφει επιτυχως κ αν ξεκινω την δευτερη μερα οπως δηλωσα.υπαρχει καποιος τροπος να το τσεκαρω?ουτε στο ωσοπ.γρ βρηκα κατι..ευχαριστω. Παράθεση
plress Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2012 επικοινωνησε με το support της...bwin???θα σου επιβεβαιωσουν για το τουρνουα και θα σου πουν τι αλλο χρειαζεται να κανεις! Παράθεση
larybet Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2012 επικοινωνησα κ μ λενε πως επειδη εκανα μονος την εγγραφη δε ξερουν τι δηλωσα κ τετοια...εγω δηλωσα 1β αλλα θελω να τσεκαρω οτι ολα εγιναν οκ.αυτοι μ λενε μονο για τη διαμονη κτλ Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2012 Στείλε e-mail στο support του WSOP. Κάτι θα υπάρχει για να εξυπηρετούνται πελάτες με τέτοιου είδους προβλήματα. Παράθεση
larybet Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2012 το χω δοκιμασει κ αυτο.ακομα κ στο φβ εστειλα αλλα τπτ.. Παράθεση
larybet Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2012 να φανταστω δεν ξερει καποιος... Παράθεση
Themis Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2012 Αν και δεν μου εχει τυχει ποτε και λογικα θα ξερανε καποιοι που τους εχει τυχει...Δεν ειχες καποιο email επιβεβαιωσης;;; Στο τελευταιο email που εχεις απο αυτους, δεν αναφερεται καποιο τηλεφωνο στο οποιο θα μπορουσες να επικοινωνησεις; Προκειμενου να πας εκει και να διαπιστωσεις κατι διαφορετικο, παρε καποιο τηλεφωνο και ζητα τους απλα να επιβεβαιωσουν την εγγραφη σου. Παράθεση
larybet Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2012 ολα οκ τελικα.ηταν ολα ρυθμισμενα.αντε να φυγει το τζετ λαγκ τωρα γιατι αν συνεχισω ετσι ως την ντει β τη τριτη θα πεσω κατω.χαχα.ευχαριστω παντως παιδια Παράθεση
argentinos6 Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 ολα οκ τελικα.ηταν ολα ρυθμισμενα.αντε να φυγει το τζετ λαγκ τωρα γιατι αν συνεχισω ετσι ως την ντει β τη τριτη θα πεσω κατω.χαχα.ευχαριστω παντως παιδιακαλή επιτυχία φιλαρά .....μακάρι να πας σε ένα final table σε αυτό τεράστιο τουρνουά ..... Παράθεση
tzatzikis4 Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 gl στο τουρνουα φιλε! να ρωτησω μονο γιατι μπερδευτηκα..την τριτη δεν ειναι η day2? περασες απο day1 δλδ?η ακομα δν επαιξες? Παράθεση
larybet Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 περασα την πρωτη μερα.κ παιζω αυριο στις 12.δυστυχως ομως εχω 39 πυρεττο κ αυπνια λογω τζετ λαγκ.με το ζορι στεκομαι Παράθεση
tzatzikis4 Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 ωραιος gl! ξεκουρασου φιλε παρε και κανα depon αν βρεις και ολα καλα.. μολις βρεθεις στα τραπεζια θα σ περασουν! Παράθεση
larybet Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2012 δυστυχως παιδια την εκτη μερα ημουν υπερατυχος.. Παράθεση
Recommended Posts