Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Pokertracker.....k twra ti kanoume?

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kalispera se olous.An k genika eimai neos sto hold em k akoma neoteros sto pokerland tha ithela poly tin boitheia sas sxetika me to pokertrascker.

Ok to exw....ok exw katalavei ta stats pou deixnei k ti simainoun.

To thema einai ti prepei na kanw gia na veltiwsw to paixnidi mou.

P.x. as poume vlepw oti den kanw raise pre flop arketa syxna...Ti simainei ayto?Oti prepei na raisarw me kleista matia as poume?Den nomizw.:blink:

Episis den paizw toso poly oso isws tha eprepe apo late position.

Diladi prepei na paizw k off-suited crap apo late position?

Genika diladi pws mporw na metafrasw ayta pou mou leei to PT pros ofelos mou?

Parakalw enas i parapanw gnwstes na me voithisoun!!!

Den mporei oloi oi flwroeyrwpaioi na nikane sta tournoua k oi ellinares na min einai prrwtoi k sto hold em.E L E O S !!!!:evil:

Δημοσίευση

Εγώ έχω δει απλά τι κάνουνε πάνω κάτω τέτοια προγράμματα (sniffers νομίζω λέγονται) αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου (ίσως κακώς). Βέβαια εκμεταλλεύομαι το πλεονέκτημα που έχω να αποκτώ την αίσθηση του τραπεζιού συγκρατώντας στη μνήμη μου τα πιο πολλά από αυτά που συμβαίνουν στο τραπέζι παίζοντας σε poker room που δε δέχεται κανένα τέτοιο πρόγραμμα (Boss media). Αυτό είναι καλή εξάσκηση και για το live poker. Πιο πολύ να κοιτάς τι έχουν κάνει οι αντίπαλοί σου. Πχ ο I_beat_you έχει κάνει μεγάλα raise από το big blind για να διώξει 3-4 παίχτες που απλά μπήκαν χωρίς raise preflop στο 75% των παρτίδων που έχει παίξει από το big blind άρα είναι πολύ πιθανό τα κλέβει με φύλλα κάτω του μετρίου κλπ. Προσπάθησε πιο πολύ να εκμεταλλευτείς αυτά που σου λέει το πρόγραμμα για το παιχνίδι των άλλων, αυτό θα σε βοηθήσει λίγο περισσότερο να τους βάλεις σε συγκεκριμένη κατηγορία ισχύος των φύλλων που κρατάνε (το τι έχεις εσύ το ξέρεις, να μαντέψεις τους άλλους είναι δύσκολο...).

Τώρα για το πώς παίζεις τα φύλλα που παίρνεις ειδικά σε τουρνουά παίζει πιο μεγάλο ρόλο η ποσότητα των μαρκών που έχει ο καθένας μπροστά του, ποιος είναι αυτός που κάνει το preflop raise, ποιοι είναι να μιλήσουν μετά από εσένα κλπ. Σε cash games με μεγάλα stacks είναι πιο χρήσιμο να δεις αν πχ δεν παίζεις συχνά φύλλα από το button, αν δεν κλέβεις συχνά blinds κλπ. Αν κάνεις κάτι με μικρή συχνότητα σημαίνει ότι πρέπει να παίζεις πιο πολλά φύλλα, αλλά όχι όλα το ίδιο, πχ το 5-6 suited αν έχει γίνει raise από middle position κι έχει γίνει ήδη ένα call να το πηγαίνεις πάσο 75% και να το παίζεις 25%. Με 66 από middle position αν δεν έχει μπει κανείς preflop πριν από σένα να κάνεις raise στο 40% και call στο 60%. Αν τα αποτελέσματα του pokertracker σε βγάζουν ότι είσαι πιο tight από αυτό που επιθυμείς απλά αύξησε λίγο τα ποσοστά αυτά % των call-raise αντίστοιχα και μείωσε λίγο τα fold-call. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσίευση

Στείλε μου αν θέλεις ένα pm με το email σου για να σου στείλω το pokertracker guide σε μορφή pdf. . Είναι ένας καλός οδηγός για να αρχίσει να χρησιμοποιεί κάποιος το ΡΤ. Έχει γραφτεί από τρίτους και πωλείται. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν αξίζει τα λεφτά του αλλά για δωρεάν είναι μια χαρά. ;)