Poker.gr Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 Καλησπέρα. Απόψε στις 22:00 θα διεξαχθεί ο τελικός πρόκρισης για το Greek Poker Masters Regency Thessaloniki, με εγγυημένο έπαθλο, ένα ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GPM.Η αξία του κάθε πακέτου είναι 710 ευρώ ($900) και περιλαμβάνει: - Το buy in - Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο για τον παίκτη και τον συνοδό του, για 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Regency της Θεσσαλονίκης - 80 ευρώ έξοδα κίνησης (πιστώνονται στον λογαριασμό του παίκτη στο Poker.gr εντός 24 ωρών)Αύριο Τετάρτη, δύο διαφορετικοί τελικοί πρόκρισης! Στις 19:00 $5,5 Rebuy και στις 22:00 $54 Freezeout! Ο κάθε τελικός θα έχει εγγυημένο έπαθλο, μία θέση στο GPM.Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι έχουν ανοίξει οι online εγγραφές για το Greek Poker Masters Regency Thessaloniki. Κάντε κλικ εδώ για την φόρμα εγγραφής. ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρόκειται για νομικό έγγραφο και πρέπει να συμπληρωθεί σωστά και ολοκληρωμένα, γι αυτό παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί κατά την καταγραφή των στοιχείων σας.Όλες οι πληροφορίες για το Texas Hold'em στο Regency και το Greek Poker Masters Thessaloniki, με κλικ εδώ.Δομή Blinds/επάθλων και όροι συμμετοχής για το Main Event, από το καζίνο Regency Thessaloniki, με κλικ εδώ.Δομή Blinds/επάθλων και όροι συμμετοχής για τo Side Event (200€+20€, 14 Ιουλίου, 19:00), από το καζίνο Regency Thessaloniki, με κλικ εδώ.Περισσότερα για το Greek Poker Masters Regency Thessaloniki, στο σχετικό μας άρθρο. Παράθεση
ElKonte Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 Το σημερινό πακέτο θα είναι όντως εγγυημένο ή μαϊμού όπως το χτεσινό rebuy 5,5$ όπου το εγγυημένο 420$ έγινε τελικά 7 tickets των 54$ και 37$ χωρίς κουβέντα.Οφείλετε μιά εξήγηση γι αυτό..είναι θέμα αξιοπιστίας.Αναμένω λοιπόν Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 Επειδή είσαι και σοβαρός άνθρωπος αν κρίνω από τα posts σου, δικηγόρος αν δεν κάνω λάθος, θα σε ήθελα να σε παρακαλέσω να προσέχεις πριν γράψεις ότι γράφεις με τον τρόπο που το γράφεις...Και το σημερινό όπως και εκατοντάδες άλλα εδώ και 6 χρόνια που λειτουργούμε είναι εγγυημένα και ποτέ μαϊμού όπως τα αναφέρεις. Για το χθεσινό προκριματικό η περιγραφή έλεγε ξεκάθαρα όπως και σε όλους τους τελικούς ότι είναι εγγυημένη η θέση. Από τεχνικό λάθος, αντί για θέση έδινε εισιτήρια. Βγήκαμε και στο chat ενημερώσαμε και επικοινωνήσαμε με τους παίκτες που κέρδισαν τα εισιτήρια για το τεχνικό λάθος και πιστώσαμε την εγγυημένη θέση των 330 ευρώ στον Πέτρο Χατζηαγγέλου (ksanthos3) αφαιρώντας τα εισιτήρια από τους finalist.Αυτά περί...αξιοπιστίας αγαπητέ Elkonteκαλό σου βράδυΠάνος Παράθεση
ElKonte Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 Φίλτατε ΠάνοΚατ αρχήν σ ευχαριστώ που μπήκες ενδεχομένως στον κόπο να κάνεις έρευνα των Post μου για να διαπιστώσεις εάν είμαι σοβαρός,πράγμα βέβαια το οποίο δεν εξαρτάται από την ιδιότητά που έχει κάποιος.Στην συνέχεια αντιπαρέρχομαι την λανθάνουσα ειρωνική-επιθετική σου διάθεση απέναντι στο σχόλιό μου,δεδομένου ότι το ζήτημα εδώ δεν είναι προσωπικό,αλλά έχει σχέση με την αξιοπιστία των υπηρεσιών που παρέχετε έναντι αμοιβής.Επομένως θα πρέπει να δοθούν ορισμένες εξήγήσεις πρώτα από εμένα και έπειτα από εσάς.Εχθές λοιπόν και πρίν ακόμη αρχίσει ο προκριματικός,στο κεντρικό chat επισήμανα το γεγονός ότι ενώ η ανακοίνωση είναι για εγγυημένο εισιτήριο,κατά την εγγραφή στο lobby του τουρνουά οι συμμετοχές και τα έπαθλα εμφανίζονταν σε μερίδια των 54$.Σε επανειλημμένες ερωτήσεις μου δεν υπήρξε ξεκάθαρη απάντηση αλλά μόνον ότι έτσι είναι πάντα, μία θέση για live τουρνουά.Ξαναρώτησα!.. «αυτά είναι τα έπαθλα δηλ.τα tickets?»Πλήν όμως σιγή ιχθύος.Επέμεινα να το διορθώσετε λέγοντας μάλιστα «προς αποφυγήν παρε-ξηγήσεων»,ωστόσο στην συνέχεια δεν μπήκε κάποιος στον κόπο όχι μόνον να μου απαντήσει,αλλά ούτε και να διορθώσει το επικαλούμενο από εσένα τεχνικό λάθος,το οποίο βέβαια δεν μπορώ να αντιληφθώ πως δεν θα μπορούσε να διορθωθεί πρίν την έναρξη του τουρνουά.Απο όσα προανέφερα δεν νομίζω ότι προκύπτει κακή προαίρεση από εμένα.Ανέφερες ότι βγήκατε στο chat και ενημερώσατε τους παίκτες και επικοινωνήσατε με όσους κέρδισαν για το τεχνικό λάθος.Εγώ μέχρι την ώρα που αποκλείστηκα στα μέσα περίπου του τουρνουά δεν είδα καμμία ενημέρωση.Κατα την άποψή σου δεν θα έπρεπε όλοι οι συμμετέχοντες να γνωρίζουν ότι υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και ότι δεν ισχύουν τα εμφανιζόμενα ως έπαθλα tickets αλλά η εγγυημένη θέση?Δεν είχαμε όλοι αυτό το δικαίωμα?Επομένως δέχομαι μεν τις παρατηρήσεις σου αλλά και λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει για να μην λέω τα τετριμμένα για την γυναίκα του Καίσαρα και πώς πρέπει να φαίνεται.Γιατί την αξιοπιστία οι πελάτες σας δεν θα πρέπει να την υποθέτουν αλλά να την βλέπουν στην πράξη πάραυτα.Στο τέλος τέλος οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και σ αυτό νομίζω ότι θα συμφωνήσεις και εσύ.Καλό βράδυ και σε σένα! Παράθεση
ksanthos3 Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 προσωπικά έστειλα άμεσα e -mail στο support και έκανα και ανάρτηση στην σελίδα στο fb ώστε να γνωρίζω για ti έπαθλα παίζω.πήρα μια άμεση απάντηση και τους τόνισα ότι πρέπει να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους παίχτες γιαυτό το θέμα όπως και έγινε στο main chat .σίγουρα παραμένει σφάλμα εκ μέρους της gr . Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2012 @elkonte: διαβάζω όλα τα posts καθημερινά και έχω γνώμη σχεδόν για τα περισσότερα παιδιά που γράφουν συχνά. Δεν περίμενα το χθεσινο post σου για να γράψω ότι έγραψα. Ομολογώ ότι μου έκανε (άσχημη) εντύπωση πάντως το ύφος σου όταν μιλησες για "μαϊμού" έπαθλα από τη μεγαλύτερη ελληνική αίθουσα που έχει κάνει πολλά για τους Έλληνες παίκτες.Δεν θα μακρυγορήσω: ενημερώθηκαν όπως είπα οι παίκτες και απονεμήθηκε το έπαθλο όπως είχε ανακοινωθεί. Συγχαρητηρια στον Πέτρο για τη νίκη του.Συγνώμη για το τεχνικο λάθος αλλά δεν πιστεύω ότι επηρέασε κανέναν στο παιχνιδι του. Ολοι παίζουν για τη θέση στο GPMφιλικάΠάνος Παράθεση
Recommended Posts