baskont Δημοσίευση 12 Μαίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 12 Μαίου, 2012 Ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν, τον τελευταίο καιρό, με την παρουσία τους στα τραπέζια του online poker είναι αυτό του “!P0krparty¡”. O Kαναδός παίκτης (δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιο, μέχρι στιγμής) είχε μια πολύ ... ενδιαφέρουσα πορεία στα τραπέζια του Pokerstars, από τα τέλη του φετινού Απριλίου μέχρι και σήμερα.*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***
d4ffyd3ck Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2012 Νομίζω έχεις ένα λάθος στην ορθογραφία σου...
tzatzikis4 Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2012 Νομίζω έχεις ένα λάθος στην ορθογραφία σου...το kanun ειναι canun σωστα?
Antreastar Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2012 ευκολάκι μας κοροιδεύουν****Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklish.Moderator: Παρακαλώ χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο forum.
milonao27 Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2012 Νομίζω έχεις ένα λάθος στην ορθογραφία σου...Νομίζω ότι υπερβάλεις....lol
ioannou Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2012 εγώ πιστεβω ότι αυτό γίνετε για να σε κάνη η ετερια να πεξης και να σε kanun να πιστέψης ότι μπόρις να το κάνη ο οπιος δήποτε ψέμα .Έλα έλα πες την αλήθεια ...Δεν επερνες και πολύ μεγάλο βαθμό στην λογοτεχνία όταν ήσουν μικρός έτσι ?
ioannou Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2012 Σε κράζει όλο το φόρουμ αδερφέ ...Εμάς βρήκες ???
Recommended Posts