pokerland Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2012 {multithumb thumb_width=540 thumb_height=540}{multithumb thumb_width=180 thumb_height=180}Το PokerStars κατέστη η πρώτη μεγάλη πλατφόρμα online πόκερ που ‘κηρύσσει πόλεμο’ στο PokerTableRatings.com (υπηρεσία data mining) προειδοποιώντας την ιστοσελίδα να σταματήσει τη δράση της ειδάλλως θα κινηθεί νομικά!*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση
liondani Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2012 Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό.ΥΓ Μην ξεχνάτε ότι οι απάτες της UB/AP δεν θα εξιχνιάζονταν ποτέ χωρίς την βοήθεια σελίδων που δίνουν τέτοιες πληροφορίες... Παράθεση
Antreastar Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2012 επιτέλους.. προσωπικά δεδομένα όπως κερδοι χασούρες ine για την parti του καθένα Παράθεση
youareafish21 Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2012 ...και που είναι το πρόβλημα δηλαδή; ...ούτως ή άλλως, στην ¨εποχή της πληροφορίας¨ δεν ζούμε; Με την ίδια λογική, και το OPR καταπατά την πνευματική ιδιοκτησία και παραβιάζει τους όρους λειτουργίας του PokerStars... χμμμ! Παράθεση
greggr Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2012 Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό.ΥΓ Μην ξεχνάτε ότι οι απάτες της UB/AP δεν θα εξιχνιάζονταν ποτέ χωρίς την βοήθεια σελίδων που δίνουν τέτοιες πληροφορίες...Συμφωνώ και επαυξάνω... όντως το να έχεις και να πουλάς χέρια που δεν τα έχεις παίξει είναι ηθικά μεμπτό, αλλά μόνο ενα site σαν αυτό μπορεί να "τρέξει" querries συνωμοσίας σε εκατομμύρια χέρια στην database του... όπως π.χ. για 1000 random loosing players αν είναι ev wise πιό loosing ή λιγότερο απ'ότι πρεπει κλπ.... Παράθεση
bwinPOKER42 Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2012 συνφωνω, με αυτήν την κίνηση νομίζω ότι το poker stars πιο πολύ θα χάσει πελάτες παρά θα κερδίσει κάτι!! τα υπόλοιπα sites θα το ακολουθήσουν άραγε? Ελπίζω όχι!! Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό.ΥΓ Μην ξεχνάτε ότι οι απάτες της UB/AP δεν θα εξιχνιάζονταν ποτέ χωρίς την βοήθεια σελίδων που δίνουν τέτοιες πληροφορίες...Συμφωνώ και επαυξάνω... όντως το να έχεις και να πουλάς χέρια που δεν τα έχεις παίξει είναι ηθικά μεμπτό, αλλά μόνο ενα site σαν αυτό μπορεί να "τρέξει" querries συνωμοσίας σε εκατομμύρια χέρια στην database του... όπως π.χ. για 1000 random loosing players αν είναι ev wise πιό loosing ή λιγότερο απ'ότι πρεπει κλπ.... Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2012 http://www.philgalfond.com/lets-make-some-changes/ Παράθεση
Recommended Posts