dmelissourgos Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2012 Μη με κάνετε να το μεταφέρω στις θεωρίες συνωμοσίας...
Toympas Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2012 το 2009 όταν ξεκίνησα το onlinepoker είμουν 10 επίπεδα χειρότερος από ότι τώρα, όμως είμουν πάνω από 1000 ευρώ κερδισμένος στα πρώτα 50 τουρ σε 4 εταιρίες χωρίς να ξέρω καλό πόκερ...μετά άρχισαν να αντιστρέφονται τα αοτελεσματα... Να σαι σίγουρος πως δεν είμουν παικταράς , απλά αυτά τα αρχικά φτιαχτά κέρδη είναι που με κράτησαν και παίζω τώρα πόκερ. είναι μια ταχτική που ακολουθούν οι εταιρείες είτε μας αρέσει είτε όχι που αποφέρει δισεκατομύρια!!!! ταιζουνε τα ψαράκια στην αρχή για να δυναμώσουν και να συνεχίσουν να παίζουν και τα ψαράκια με τη σειρά τους μετέπειτα ταϊζουν τους καρχαρίες-regular διατηρώντας έτσι την χρυσοφόρα ποκερική αλυσίδα....είναι τόσο απλό......και αναμενόμενο...Εάν μετά από αυτή την ανάλυση σκέψεως συνεχίζεις να παίζεις έστω ένα hand online τότε υποτιμάς τον εαυτό σου και μόνο φίλε μου.....
D.uK.e Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2012 Μη με κάνετε να το μεταφέρω στις θεωρίες συνωμοσίας...Που ειδες εσυ τη θεωρια συνωμοσιας? Εδω τα τσακαλια μιλανε με ντοκουμεντα.1250 ΟΛΟΚΛΗΡΑ τουρνουα και να χανει ακομα ενω κερδιζει στην ongame?Τα "δικα του" δεν πεφτουνε ποτε δηλαδη? Για χαζους μας περνανε?ΥΓ:Τσακαλε το μυστικο ειναι να τα βαζεις παντα πισω.Τωρα αν εισαι πολυ πισω, πατας 3 φορες το Enter και 2 το Space και πιανει ΠΑΝΤΑ! Προσεχε ομως μην το κανεις συνεχεια και καρφωθεις.Αν βεβαια προκυψει και τα βαλεις μπροστα, ενας Ινδος μοναχος μεγιστος grinder, μου ειπε καποτε οτι που και που δουλευει το ALT+F4 αλλα ειναι πολυ ριψοκινδυνο γιατι μπορει να εκραγει ο server της Stars μετα απο πολλες επαναληψεις.Ελπιζω να βοηθησα.GL !
Recommended Posts