Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα σε ολους.πριν λιγες μερες κατεβασα το trial του holdem manager αλλα εχω καποια προβληματα που οσο κ αν εψαξα δεν βρηκα πως να τα λυσω.

1.οταν μπαινω σε ενα τραπεζι, μου βγαζει τα ποσοστα του καθε παιχτη σε διαφορες θεσεις στο τραπεζι κ οχι κατω απο το ονομα του.ετσι εγω πρεπει καθε φορα να τα μετακινω.υπαρχει τροπος να τα βγαζει αμεσως διπλα στο σωστο παιχτη?

2.δεν δουλευει σε s & g και τουρνουα.

3.τελευταια κ πιο σημαντικο.σταματαει να περναει παρτιδες μετα την 3η.οταν ανοιγω ενα τραπεζι μπορει καν να μην περναει τις παρτιδες ή αν τις περναει σταματαει καμια φορα στην 1η ή στην 2η και συνηθως στην 3η.

ευχαριστω για τις απαντησεις!!

Δημοσίευση

1. Πρέπει να έχεις μια standar θέση που κάθεσαι στο κάθε τραπέζι. Αυτό θα το δηλώσεις στο site που παιζεις. Στο Stars π.χ. είναι lobby->options-> preferred seat. Επίσης θα το δηλώσεις και στο HM ( HUD options -> seating preferences). Οι θέσεις εκεί είναι αριθμημένες clockwize ( στο 9ρι π.χ. 3 δεξια 5 κατω κλπ).

2. 3. Εννοείς ότι στα cash παίζει? Τότε υποθέτω ότι θέλεις αναβάθμιση στη τελευταία version. Κατέβασέ τη από το site του HM.

Δημοσίευση

για το 2.ισως να αποθηκευεις το hand history στα ελληνικα γιαυτο δεν το διαβαζει και δεν στα βγαζει,αν εχεις ελληνικη εκδοση του ποκερσταρς(η οπου παιζεις) κατεβασε την αγγλικη λογικα θα φτιαξει.το 3 ισως φτιαξει και αυτο με την αλαγη της εκδοσης χωρις να ειμαι σιγουρος