Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Από Φεβρουάριο του 2012 η εταιρεία Sportingbet πρόσθεσε έξοδα στην κατάθεση χρημάτων.

Παιζώ αρκετά χρόνια στην εν λόγω εταιρεία και θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να συνεχίσω.

Με την υπάρχουσα κρίση που μας απαξιώνει μέρα με τη μέρα έχουμε και την πολυεθνική εταιρεία να μας βάζει φόρο στα τα χρήματα που τις δίνουμε.

Μην έχοντας εμπειρίες μεταξύ άλλων ιντερνετικών λογισμικών για πόκερ, μπορείτε παρακαλώ να αναφέρετε εάν και άλλες εταιρίες έχουν την ίδια πολιτική ώστε να αναζήτησω άλλον διασκεδαστή μου

Σας ευχαριστώ

Δημοσίευση
Από Φεβρουάριο του 2012 η εταιρεία Sportingbet πρόσθεσε έξοδα στην κατάθεση χρημάτων.

Παιζώ αρκετά χρόνια στην εν λόγω εταιρεία και θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να συνεχίσω.

Με την υπάρχουσα κρίση που μας απαξιώνει μέρα με τη μέρα έχουμε και την πολυεθνική εταιρεία να μας βάζει φόρο στα τα χρήματα που τις δίνουμε.

Μην έχοντας εμπειρίες μεταξύ άλλων ιντερνετικών λογισμικών για πόκερ, μπορείτε παρακαλώ να αναφέρετε εάν και άλλες εταιρίες έχουν την ίδια πολιτική ώστε να αναζήτησω άλλον διασκεδαστή μου

Σας ευχαριστώ

μηπως μπορεις να αναφερεις ακριβες ποσο εξτρα χρεωσης φιλε?

Δημοσίευση
Βεβαίως...

1,25 ευρω ανεξαρτητως ποσού κατάθεσης

thanx. δεν ξερω αν αλλαξε κατι αλλα μεχρι προσφατα καμια εταιρεια δεν ειχε fee καταθεσης...και η paradise νομιζω δεν κρατουσε...οποτε μαλλον δεν ειναι θεμα της συγκεκριμενης εταιρειας αλλα μαλλον εχει σχεση με κατι γενικοτερο(βλ. online poker στην ελλαδα κι ετσι?).οποιος ξερει κατι καλο θα ηταν να ενημερωσει ωστοσο καθως εγω απλα υποθεση κανω...

Δημοσίευση

Επειδή μου πέρασε και εμένα η σκέψη που έκανες και εσύ το έψαξα λίγο.

Είναι η νέα πολιτική της Σπόρτινγκ, ανεξαρτήτως κράτους.

Ηδη πραγματοποίησα νέο λογαριασμό σε διαφορετικό πάροχο, ΔΩΡΕΑΝ φυσικά

Δημοσίευση
Επειδή μου πέρασε και εμένα η σκέψη που έκανες και εσύ το έψαξα λίγο.

Είναι η νέα πολιτική της Σπόρτινγκ, ανεξαρτήτως κράτους.

Ηδη πραγματοποίησα νέο λογαριασμό σε διαφορετικό πάροχο, ΔΩΡΕΑΝ φυσικά

με τετοια πολιτικη....καλα εκανες ;)

Δημοσίευση

και εγω πιστευω οτι ειναι unfair η πολιτικη αυτη, οχι για το ονομαστικο ποσο 1.25 αλλα συνολικα με τον τροπο σκεψης, αυτο το 1.25 που για μας ειναι αμελητεο ποσο για την εταιρια θα ειναι καποιες δεκαδες χιλιαδες ευρω κερδος