kostakis Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2012 ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΚΕΡ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΗΣΗ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση
tzatzikis4 Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2012 βγαζεις με καλη φωτογραφικη η καλη καμερα κινητου φωτογραφια την ταυτοτητα σου, περνας το αρχειο στον υπολογιστη και το κανεις upload εκει που σου ζηταει Παράθεση
kostakis Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2012 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ (Π Ν ΤΖΙ) (ΤΖΙ Ι ΕΦ)(ΤΙΦ)ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΛΕΕΙ. Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2012 ειναι αρχεια εικονας,οταν περασεις το αρχειο με την εικονα της ταυτοτητας σου στο πισι λογικα σε μια απο αυτες τις 3 μορφες θα ειναι,αλλιως απλα πρεπει να το μετατρεψεις σε μια απο αυτες Παράθεση
kostakis Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2012 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση
Recommended Posts