Lefterissin Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2011 Καλημέρα, έπαιξα ένα hand στο partypoker εχθές που με παραξένεψε.Τα blinds είναι 250/500.Ο UTG κάνει limp 500 , ο UTG + 1 είναι all in 580.εμείς κάνουμε call τα 580.....το ίδιο και ο SB και ο ΒΒ. Ο UTG δικαιουτε να κάνει raise ???? Το κάθε πόκερ room έχει δικό του κανόνα? Επειδή σε μια παρομια περίπτωση στο pokerstars είχα μόνο option το call ............ Παράθεση
pokershark11 Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2011 από όσο ξέρω όχι, δεν μπορεί να γίνει. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2011 Όχι από όσο ξέρω τα μόνα κουμπιά που θα έπρεπε να είναι διαθέσιμα είναι του call και του fold. Σε όσες εταιρίες έχω παίξει έτσι ήταν, με partypoker δεν έχω ασχοληθεί. Παράθεση
Lefterissin Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2011 Και εγώ αυτό νόμιζα, γι'αυτό έκανα και call τα 580.Ο UTG έκανε shove και φύγαμε εγώ και τα blind . Τελικά έβγαζα top 2 pairs στο flop και θα άλλαζε όλο το tour μου, ίσως γι'αυτό να με πείραξε παραπάνω, αλλά νομίζω ότι όντος δεν δικαιουτε να κάνει raise . Παράθεση
pokershark11 Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2011 στείλε εμαιλ στο συππορτ κ υπέβαλε την παρατήρηση σου να δεις τι θα σου απαντήσουν θα έχει ενδιαφέρον!!! Παράθεση
Lefterissin Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2011 Thank you for contacting Customer Service.I checked this hand once again and would like to confirm that everything is correct with it.Player "micote" was the first to act in the hand and he called the Big Blind of 500. Then "juergendeg1" raised to 580, you called 580 and the Big Blind called 80 as well. At this point player "micote" has the right to act because he is only with 500 on the table and otherwise he is out of the hand. He has the options to Fold, Call 80 or Raise. Since this is No Limit Hold'em he can go all-in. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2011 He has the options to Fold, Call 80 or Raise. Since this is No Limit Hold'em he can go all-in.Lol! Παράθεση
Lefterissin Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2011 poker for dummies εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν μπορεί να γίνει raise αλλά whatever ......... Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2011 Φυσικά και δεν μπορεί να γίνει raise. Ότι να 'ναι... Παράθεση
pocket10s Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2011 δε μπορει να γινει ραισε γιατι ο υτγ ειχε την ευκαιρια για ακτιον και εκανε καλλ.μετα ειναι μονο καλλ η φολδ. Παράθεση
pokershark11 Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2011 ότι να `ναι θα μας τρελάνουν τελικά, τι να πεις!!!!!! Παράθεση
Recommended Posts