Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Προσπαθω να επικοινωνησω με την σταρς 2 μερες τωρα αλλα στα μηνυματα που τους στελνω παιρνω ως απαντηση λιγα δευτερολεπτα μετα ενα παραθυρο στο lobby που μου λεει οτι δεν πηγε το mail or something. ????

Εν τελει το ερωτημα μου ειναι γιατι τα ΗΗ αποθηκευονται σε πολλα και διαφορετικα αρχεια στον σκληρο μου και οχι 1tour=1text. Για να κανεις review δλδ πρεπει να λιωσεις στα copy paste?

Δημοσίευση

1 tour =/= 1 txt κάποιες φορές. Σε ένα txt αρχείο βάζει μέχρι κάποιο αριθμό χεριών. Αν εσύ παίζεις ταυτόχρονα 20 τουρνουά και παίξεις 1000 χέρια σε κάθε ένα από αυτά (παράδειγμα λέω) δεν μπορούν να μπουν όλα σε ένα αρχείο. Δε χρειάζεται όμως να κάνεις πολλά copy - paste για να κάνεις review ένα tour, κάπου θα βρεις να το κάνεις export όλο μαζί.

Δημοσίευση

Στην ongame ειναι παντα ολοκληρο το τουρ,οσο κι αν κρατησε,σε ενα αρχειο.

Νομιζα οτι το ιδιο θα ειναι και στην stars.Οσο για το μεγεθος που λες,ειδα και αρχεια που ειχαν μονο 20 χερια πχ απο ενα τουρ και το επομενο αρχειο να εχει χερια το ιδιο τουρ και απο ενα αλλο κτλ.Οτι και να ναι,απο την στιγμηπου πρεπει να μπαινω στα txt για να ξεδιαλεγω τι θα κανω review ειναι epic fail.

Δημοσίευση

Μα αυτό σου είπα στο τέλος της παραγράφου μου. Κάπου θα βρεις μέσα στο Holdem Manager επιλογή για να κάνεις export ένα tour ολόκληρο σε ένα μόνο αρχείο. Οπότε δε θα χρειαστεί να ξεδιαλέξεις και να ξεχωρίσεις τίποτα από txt από μόνος σου.

Δημοσίευση

Στην pokerstars είναι ένα αρχείο ένα τουρνουά , δεν σπάνα τα αρχεία. Στην Ongame φαντάζομαι οτι γίνεται ότι και στην iPoker που αλλάζει κάθε φορά που αλλάζεις τραπέζι στην διάρκεια του τουρνουά.