antre ntenie Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2011 Προσπαθω να επικοινωνησω με την σταρς 2 μερες τωρα αλλα στα μηνυματα που τους στελνω παιρνω ως απαντηση λιγα δευτερολεπτα μετα ενα παραθυρο στο lobby που μου λεει οτι δεν πηγε το mail or something. ????Εν τελει το ερωτημα μου ειναι γιατι τα ΗΗ αποθηκευονται σε πολλα και διαφορετικα αρχεια στον σκληρο μου και οχι 1tour=1text. Για να κανεις review δλδ πρεπει να λιωσεις στα copy paste? Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2011 1 tour =/= 1 txt κάποιες φορές. Σε ένα txt αρχείο βάζει μέχρι κάποιο αριθμό χεριών. Αν εσύ παίζεις ταυτόχρονα 20 τουρνουά και παίξεις 1000 χέρια σε κάθε ένα από αυτά (παράδειγμα λέω) δεν μπορούν να μπουν όλα σε ένα αρχείο. Δε χρειάζεται όμως να κάνεις πολλά copy - paste για να κάνεις review ένα tour, κάπου θα βρεις να το κάνεις export όλο μαζί. Παράθεση
antre ntenie Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2011 Στην ongame ειναι παντα ολοκληρο το τουρ,οσο κι αν κρατησε,σε ενα αρχειο.Νομιζα οτι το ιδιο θα ειναι και στην stars.Οσο για το μεγεθος που λες,ειδα και αρχεια που ειχαν μονο 20 χερια πχ απο ενα τουρ και το επομενο αρχειο να εχει χερια το ιδιο τουρ και απο ενα αλλο κτλ.Οτι και να ναι,απο την στιγμηπου πρεπει να μπαινω στα txt για να ξεδιαλεγω τι θα κανω review ειναι epic fail. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2011 Μα αυτό σου είπα στο τέλος της παραγράφου μου. Κάπου θα βρεις μέσα στο Holdem Manager επιλογή για να κάνεις export ένα tour ολόκληρο σε ένα μόνο αρχείο. Οπότε δε θα χρειαστεί να ξεδιαλέξεις και να ξεχωρίσεις τίποτα από txt από μόνος σου. Παράθεση
antre ntenie Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2011 Δεν εχω ΗΜ Δημητρη, σε replayer εννοουσα εγω.. Παράθεση
Alexandros85 Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2011 Στην pokerstars είναι ένα αρχείο ένα τουρνουά , δεν σπάνα τα αρχεία. Στην Ongame φαντάζομαι οτι γίνεται ότι και στην iPoker που αλλάζει κάθε φορά που αλλάζεις τραπέζι στην διάρκεια του τουρνουά. Παράθεση
antre ntenie Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2011 @Alexandros85 ισχυει το αντιστροφο απο αυτο που λες!Η stars anyway μου απαντησε οτι δεν γινεται κατι με αυτο.Αν θελω να κανω αιτηση για καθε τουρνουα ξεχωριστα απο το lobby. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2011 Κάτι είναι κι αυτό. Παράθεση
Alexandros85 Δημοσίευση 28 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Δεκεμβρίου, 2011 Ζητούσες τα hand history μέσω του lobby ; Κατάλαβα λάθος εγώ. Νομίζω έτσι όπως αποθηκεύονται κατά την διάρκεια που παίζεις οτι τα έβγαζε σε παραπάνω από ένα αρχεία. Παράθεση
Recommended Posts