Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Για σας παιδιά θέλω να μου συμβουλέψετε πώς να χτίσω το bankroll μου , είχα κάνει παλιά κατάθεση 10 ευρώ και το μόνο που μπόρεσα ήταν να βγω 1ος (5$) σε ένα τουρνουά sit n go των 90 buy in 0.25 . Είχα φτάσει στα 30$ και μετά ανέβηκα STAKE και ψωνίστηκα χάνωντάς τα όλα . Εκεί που ήμουν έτυμος να ξανά κάνω κατάθεση βγήκα 6ος σε ένα freeroll παιχνίδι και κέρδισα 31 ευρώ (40,39$). Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να τα ξανά χάσω αλλά να βγω κερδισμένος .

Τι μου προτείνεται ; να παίξω cash ή τουρνουά και με ποσό ;

Δημοσίευση

Στην ερώτηση cash ή τουρνουά είναι ανάλογα τη αρέσει εσένα. Από εκεί και πέρα αν επιλέξεις cash με το bankroll που έχεις ξεκίνα από τα χαμηλότερα stakes που σου δίνει το site . Δηλαδή αν παίζεις ποκερσταρς ξεκίνα NL2 και παίξε εκεί μέχρι να κερδίσεις ενα αριθμό buy in . Για τα sng νομίζω οτι έχεις λίγα χρήματα για να παίξεις τα 9 τραπέζια με 1,5$ άρα μπορείς να παίξεις τα 45 ή 90 τον 0,25. Πότε πότε παίξε και κανενα μικρό τουρνουα μήπως κάτσει κάποιο deep run και ανεβάσεις το κεφάλαιο που έχεις. Απλά και πάλι μην ανέβεις δραματικά σε stakes . Με το συγκεκριμένο κεφάλαιο που έχεις απλά θέλει πολύ υπομονή αλλά παίζοντας σωστά θα αρχίσεις να ανεβαίνεις σιγά σιγά.

Δημοσίευση

μπράβο αλέξανδρε

βασικά φίλε δεν είναι θέμα να ψωνίστεις είναι θέμα να βιαστείς .

το ίδιο λάθος κάνω και εγώ

είχα φτάσει 100+ ευρώ από SNG και τα πέταξα σε ένα φίλο αλλ ιν μια μέρα σε μεγάλα στακές

κάνε EXCLUDE τον εαυτών σου από POKERSTARS στα μεγάλα στακές