Drowace Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Γεια σας. Να κάνω μια ερώτηση?? Θέλω να ανοίξω λογαριασμό στην ποκεσταρς. Τι χρειάζομαι??? Πόσοι τρόποι υπάρχουν να κάνω ανάληψη και ποιος είναι ο πιο εύκολος?? Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα βάλω λεφτά με paysafe . Ευχαριστώ για την βοήθεια.. Παράθεση
tzatzikis4 Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Καταρχας για να ανοιξεις λογαριασμο δεν χρειαζεσαι κατι περισσοτερο απο τα αληθινα στοιχεια σου(ονομα,ηλικια,χωρα,πολη κλπ). Για αναληψη τωρα: δεν ξερω για ολους τους τροπους, αλλα καποιοι ενδεικτικα ειναι : με neteller, moneybookers, τραπεζικη επιταγη, τραπεζικος λογαριασμος. Εγω προσωπικα χρησιμοποιω τον τελευταιο τροπο, καθως αν εχεις λογαριασμο ταμιευτηριου σε οποιαδηποτε τραπεζα μπορεις ευκολα να κανεις cashout.. Ελπιζω να βοηθησα Παράθεση
Drowace Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Ναι ευχαριστώ βοήθησες πάρα πολύ Από την τράπεζα για να πάρω τα λεφτά απλά στέλνω στην ποκερσταρς να βάλουνε το τάδε ποσό από τον λογαριασμό μου στον τάδε λογαριασμό στην τράπεζα??? Παράθεση
tzatzikis4 Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 ναι.. και σε καποιες εργασιμες πιστωνεται στον τραπεζικο σου λογαριασμο..σου λενε αυτοι ποσες Παράθεση
Drowace Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Σε ευχαριστώ φίλε!! Παράθεση
Recommended Posts