Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

ρε παίδες πως ανοίγουμε νέο θέμα,έχω να μπω καιρό και οι αλλαγες που επήλθαν ήταν δραστικές.anyway επειδή είναι σχετικό θα το postaro εδώ.έκανα κατάθεση στην paradise να δοκιμάσω το λογισμικό το game play e .τ.c απλώς την έκανα από τη σελίδα και όχι από την πλατφόρμα...και τώρα μου εμφανίζει τα χρήματα στο λογαριασμό όταν κάνω login στη σελίδα αλλά στην πλατφόρα εξακολουθούν να την φωτίζουν 3 μηδενικά.τι παίζει?έστειlά mail στο support αλλά δεν μου απάντησαν (ακόμα τουλάχιστον)..... :!::roll:

Δημοσίευση
ρε παίδες πως ανοίγουμε νέο θέμα,έχω να μπω καιρό και οι αλλαγες που επήλθαν ήταν δραστικές.

Για να ανοίξεις νέο θέμα πας στην κατηγορία που θες και μετά στην υποκατηγορία. Εκεί, πάνω αριστερά πατάς το κουμπί που λέει "νέο θέμα".

Δημοσίευση
ζητω συγνωμη εκανα account στο pokerstars αλλα δεν μπορεσα να βρω πως καταθετω χρηματα με paysafe η και με visa . Μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει? ty

κατεβασε το απο pokerstars .com όχι net οταν ξικινησα να παίζω είχα ακριβώς το ειδιο πρόβλημα αν είναι αυτό . είχα φάει όλα τα φόρουμ για να το βρω και τελικά το βρήκα μόνος μ