I3oxeR Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 ζητω συγνωμη εκανα account στο pokerstars αλλα δεν μπορεσα να βρω πως καταθετω χρηματα με paysafe η και με visa . Μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει? ty Παράθεση
christos21 Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2011 σου εστειλα pm Παράθεση
cassanoroma Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2011 ρε παίδες πως ανοίγουμε νέο θέμα,έχω να μπω καιρό και οι αλλαγες που επήλθαν ήταν δραστικές.anyway επειδή είναι σχετικό θα το postaro εδώ.έκανα κατάθεση στην paradise να δοκιμάσω το λογισμικό το game play e .τ.c απλώς την έκανα από τη σελίδα και όχι από την πλατφόρμα...και τώρα μου εμφανίζει τα χρήματα στο λογαριασμό όταν κάνω login στη σελίδα αλλά στην πλατφόρα εξακολουθούν να την φωτίζουν 3 μηδενικά.τι παίζει?έστειlά mail στο support αλλά δεν μου απάντησαν (ακόμα τουλάχιστον)..... Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2011 ρε παίδες πως ανοίγουμε νέο θέμα,έχω να μπω καιρό και οι αλλαγες που επήλθαν ήταν δραστικές.Για να ανοίξεις νέο θέμα πας στην κατηγορία που θες και μετά στην υποκατηγορία. Εκεί, πάνω αριστερά πατάς το κουμπί που λέει "νέο θέμα". Παράθεση
ntelis1 Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2011 ζητω συγνωμη εκανα account στο pokerstars αλλα δεν μπορεσα να βρω πως καταθετω χρηματα με paysafe η και με visa . Μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει? tyκατεβασε το απο pokerstars .com όχι net οταν ξικινησα να παίζω είχα ακριβώς το ειδιο πρόβλημα αν είναι αυτό . είχα φάει όλα τα φόρουμ για να το βρω και τελικά το βρήκα μόνος μ Παράθεση
Recommended Posts