Johny_mac32 Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 εχω να παιξω online κανα τριμηνο(στο περιπου)...στην τελευταια προσπαθεια μου,επαιζα-σχετικα παντα- καλα ειχα ανεβασει bankroll, τιλταρα και το χασα .κλασσικα πραματα .μετα βγηκε και ολη η ιστορια για την νομοθεσια το αφησα λιγο να δω τι θα γινει,λιγο το ενα το αλλο ..περασε ενα τριμηνο τωρα τι στο καλο γινεται?παιζεται ολοι βλεπω...η νομοθεσια ηταν της πλακας?αν μπορει καποιος ας μου πει τι παιζει με τους νομους κλπ..αν υπαρχειφοβος-θεμα κλπγιατι αρκετα εκανα αποχη...ηρεμησα αλλα φτανει. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 DEN EIXA IDES OTI EXOUME NOMOTHESIA PERI ONLINE GAMING. Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 δεν εχει αλαξει κατι οσον αφορα τις αναληψεις,ουτε φοροι ουτε τιποτα.προς το παρον τουλαχιστον Παράθεση
Recommended Posts