LOUKAS34 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 καλημέρα σας,πέρα από το ποκερταβλερατινγς υπάρχει και άλλο σιτε για στατιστικά CASH ?POKER EDGE επίσης υπάρχει άλλο?χτες επεξα 500 Χέρια καη δεν καταγράφηκαν από το POKERTABLE RATINGS ,μήπως επιδη δεν έχω TO FULL ΒΕΡΣΙΌΝ?? Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 και σε μένα έχει χάσει πολλά. Τώρα τι να σου πω δεν νομίζω να φταίει το οτι δεν τους πληρώνουμε. Αν τους ρωτήσεις θα σου πουν οτι καλύπτουν το 95% των χεριών και όχι το 100% Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 500 χέρια πολλά είναι όμως.... Παράθεση
Alexandros85 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Είναι λογικό να χάνει χέρια το site και σε μένα έχει χάσει σίγουρα και παραπάνω από 500. Αν θέλεις να βλέπεις τα στατιστικά σου είναι καλύτερα να αγοράσεις το holdem manager ή poker tracker θα κάνεις σίγουρα καλύτερη δουλειά από το pokertableratings ακόμα και αν έχεις την full version στο site . Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 OK θα το κατεβάσω.θέλω να βλέπω πως παίζω με 6 τραπέζια - 4 - και σε μόνο τραπέζι επίσης θα ήθελα να δω πως παίζω στα ΣΓΚβεβεα δεν έχω τα στατιστικά από την ίδια την ποκερσταρς? εάν ζητήσω όλα τα χέρια μου? τα βάλω σε ένα ΕΞΚΕΛ? Παράθεση
Alexandros85 Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2011 Λογικά θα σου στείλει τουλάχιστον τα περισσότερα απο αυτά που έχεις παίξει. Για το εξελ δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2011 Άκου,Το pokerstars σου δίνει δυνατότητα να πάρεις όλα τα hands σου σε EXCEL.Αρα τα παίρνω και τα sortaro όπως θέλω, σωστός?****To μήνυμα μετατράπηκε από greeklishModerator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ Παράθεση
Recommended Posts