Poker.gr Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2011 Kάθε Δευτέρα και Πέμπτη, διεξάγονται τα online προκριματικά στο Poker.gr για το "Porto Carras Τhe Greek Series of Poker", το οποίο θα διεξαχθεί 2-4 Δεκεμβρίου στο Πόρτο Καρράς Καζίνο της Χαλκιδικής.Σήμερα στις 22:00 προκριματικός με buy in $54 και μια θέση εγγυημένη για το The Greek Series of Poker. Νωρίτερα πολλά προκριματικά από μόλις $2,2 για να διεκδικήσετε τη θέση σας, στον τελικό των 22:00!Kαλή επιτυχία! Παράθεση
greek_shark2 Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2011 Εχώ 3 εισιτήρια 54$ για γενικά τουρ.Δεν μπορώ να τα κάνω με αυτά εγράφη για το τελικό satellite του "The Greek Series of Poker ";Τα έξω πάρει από προκριματικά 8$....Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 Καλησπέραόχι δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσειςόλα τα ελληνικά (Hellas/GR) τουρνουά έχουν ειδικό ticket idPoker.gr Παράθεση
tzatzikis4 Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 poker.gr επρεπε να διακοψετε το τουρ προχτες που επεσε το νετ μου ως ενδειξη αλληλεγγυης για τα λεφτα που σας εχω προσφερει τοσο καιρο! ειμαι τοσο ατυχος που καταφερα να χασω τη συνδεση στην 4δα..τεσπα gl σε ολους σημερα!! Παράθεση
perikles Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2011 καλημέρα ,θα υπάρχει δυνατότητα πληρωμής του buy in και συμμετοχής στο Main Event μέσω τραπεζικού λογαριασμού, η απευθείας απο τη GR ? Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2011 Καλημέρα και καλή εβδομάδαΜέσω καζίνο θα υπάρχει όπωσδήποτε όπως σε όλα τα τουρνουά εξάλλουΓια πληρωμή μέσω Poker.gr θα ενημερωθείτε σύντομαΠάνος Παράθεση
Recommended Posts