Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Παίζεις 6-max ή FR ; Πέρα από αυτό όμως παίξε πιο tight. Το πρόβλημα ίσως είναι ότι παίζεις 32% παρτίδες με raise μονο 11% απο αυτές και κάνεις μόνο 19% blind steal όποτε μην κάνεις call τον αντίπαλο συχνά και σε unopened pot όταν μπεις κάνε raise ειδικά σε late position .

Δημοσίευση

OK παίζω και SNT και TOURNEY και ΚΑΣ

οπότε έχει σίγουρα διαφορετική αντιμετώπιση το μάθε πεχνίδη μου.

TA STATS μου είναι από όταν ξεκιισα - γιαυτό έβαλα και τα τελευταία 500 χέρια γαϊτη έχω αλαξει στρατηγική λίγο.

δεν κάνω συχνά RAISE γιατί στα μικρά στοιχήματα κάνουν FOLD όλοι σε X3 ΒΕΤΣ!!!!

Δημοσίευση

Δεν έχει σημασία αν πηγαίνουν πάσο κερδίζεις τα blinds . Είναι πολύ πιο εύκολο να παίξεις post flop αν έχεις κάνει raise πριν και είστε μόνο 2 ή έστω 3 άτομα. Και ειδικά όταν είσαι late position είναι κρίμα να αφήνεις τα blinds να βλέπουν flop τζάμπα με χέρια που δεν αξίζουν (93ο ή 105). Σκέψου ότι ακόμα και αυτά τα φύλλα έχουν πιθανότητα να σε κερδίζουν άρα καλύτερα να τους κλέψεις αυτήν την πιθανότητα πριν το flop ή να τους κάνεις να πληρώσουν περισσότερο από ότι αξίζει το φύλλο τους για να δουν flop.

Δημοσίευση
Δεν έχει σημασία αν πηγαίνουν πάσο κερδίζεις τα blinds . Είναι πολύ πιο εύκολο να παίξεις post flop αν έχεις κάνει raise πριν και είστε μόνο 2 ή έστω 3 άτομα. Και ειδικά όταν είσαι late position είναι κρίμα να αφήνεις τα blinds να βλέπουν flop τζάμπα με χέρια που δεν αξίζουν (93ο ή 105). Σκέψου ότι ακόμα και αυτά τα φύλλα έχουν πιθανότητα να σε κερδίζουν άρα καλύτερα να τους κλέψεις αυτήν την πιθανότητα πριν το flop ή να τους κάνεις να πληρώσουν περισσότερο από ότι αξίζει το φύλλο τους για να δουν flop.

ευχαριστώ μαν! νασε καλά

απλά δεν ξέρω εάν αυτό ισχύει για MICRO ΣΤΑΚΈΣ

εάν πας στα LOW STAKES παίζουν καλά παιχτακια και κάνουν αυτά που αναφέρεις ποιο πάνω.

όταν έχεις 4-5 τραπέζια ανοιχτά εξάλου παίζεις ζευγάρια και κόμβο A , K