LOUKAS34 Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2011 καλημέρα,εάν έχεις κάποιος έμπειρος διάθεση και χρόνο να δει TO GAME μου θα του είμαι υποχρέωσ Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 και αυτό επίσης λιπouν όμως 500 χέρια από χτες Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 τελευταίες 7 ημέρες stats Παράθεση
noble Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 παίξε πιο tight 83s or better.. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 καλά το περίμενα να πάρω τετια apantisiτη εννοις 83'Σ?POCKET 8's ορ POCKER 3'ς? Παράθεση
lewnidas99 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 γτ δεν διαβαζεις καποιο βιβλιο??ισως θα βοηθουσε...αλλα μηπως να το γυρίσεις σε sit and go's??ισως θα σε βοηθουσε να βελτιωθεις..... Παράθεση
Alexandros85 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Παίζεις 6-max ή FR ; Πέρα από αυτό όμως παίξε πιο tight. Το πρόβλημα ίσως είναι ότι παίζεις 32% παρτίδες με raise μονο 11% απο αυτές και κάνεις μόνο 19% blind steal όποτε μην κάνεις call τον αντίπαλο συχνά και σε unopened pot όταν μπεις κάνε raise ειδικά σε late position . Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 OK παίζω και SNT και TOURNEY και ΚΑΣοπότε έχει σίγουρα διαφορετική αντιμετώπιση το μάθε πεχνίδη μου.TA STATS μου είναι από όταν ξεκιισα - γιαυτό έβαλα και τα τελευταία 500 χέρια γαϊτη έχω αλαξει στρατηγική λίγο.δεν κάνω συχνά RAISE γιατί στα μικρά στοιχήματα κάνουν FOLD όλοι σε X3 ΒΕΤΣ!!!! Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 παίζω και FR και 6 ΜΑΞανάλογος την διάθεσηχτες άνοιξα 6 τραπέζια 500 χέρια κέρδος συνολικό 12 $. LIGA αλλά είναι σουπερ MICRO STAKES Παράθεση
Alexandros85 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Δεν έχει σημασία αν πηγαίνουν πάσο κερδίζεις τα blinds . Είναι πολύ πιο εύκολο να παίξεις post flop αν έχεις κάνει raise πριν και είστε μόνο 2 ή έστω 3 άτομα. Και ειδικά όταν είσαι late position είναι κρίμα να αφήνεις τα blinds να βλέπουν flop τζάμπα με χέρια που δεν αξίζουν (93ο ή 105). Σκέψου ότι ακόμα και αυτά τα φύλλα έχουν πιθανότητα να σε κερδίζουν άρα καλύτερα να τους κλέψεις αυτήν την πιθανότητα πριν το flop ή να τους κάνεις να πληρώσουν περισσότερο από ότι αξίζει το φύλλο τους για να δουν flop. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2011 Δεν έχει σημασία αν πηγαίνουν πάσο κερδίζεις τα blinds . Είναι πολύ πιο εύκολο να παίξεις post flop αν έχεις κάνει raise πριν και είστε μόνο 2 ή έστω 3 άτομα. Και ειδικά όταν είσαι late position είναι κρίμα να αφήνεις τα blinds να βλέπουν flop τζάμπα με χέρια που δεν αξίζουν (93ο ή 105). Σκέψου ότι ακόμα και αυτά τα φύλλα έχουν πιθανότητα να σε κερδίζουν άρα καλύτερα να τους κλέψεις αυτήν την πιθανότητα πριν το flop ή να τους κάνεις να πληρώσουν περισσότερο από ότι αξίζει το φύλλο τους για να δουν flop.ευχαριστώ μαν! νασε καλάαπλά δεν ξέρω εάν αυτό ισχύει για MICRO ΣΤΑΚΈΣεάν πας στα LOW STAKES παίζουν καλά παιχτακια και κάνουν αυτά που αναφέρεις ποιο πάνω.όταν έχεις 4-5 τραπέζια ανοιχτά εξάλου παίζεις ζευγάρια και κόμβο A , K Παράθεση
Recommended Posts