VoMiT Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 Καλημερα παιδες. Ειμαι καινουριος στο chipmeup , εχω φτιαξει καποια Events δεν τα εχω παει και πολυ καλα βεβαια και τα στατιστικα μου δεν ειναι και οτι καλυτερο, προφανως. Προσπαθω για οτι καλυτερο φυσικα.Μπορειτε να τσεκαρετε εδω το Event . http://www.chipmeup.com/event/108064/mu ... tts-combo-τοδαυΕυχαριστω. Υ.Γ. Δεν ξερω αν απαγορευεται να δωσω λινκ, αν ναι μπορειτε οι Admins να το κλειδωσετε το θεμα. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 αν θελεις να πουλησεις τπτ,και απο οτι ειδα λες κ οτι αν δεν ξεπουλησεις πας τα events για αυριο,με τα στατιστικα που εχεις "απαγορευεται" να βαζεις καπελο στις μετοχες. Παράθεση
VoMiT Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 Οκ, σε ευχαριστω για την πληροφορια... ομως δεν βαζω κανεναν με το ζορι να αγορασει η οχι. Λεω οτι θα το βαλω για αυριο γιατι ειναι μικρη η χρονικη διαρκεια για σημερα... 2 ωρες μονο. Οσο για το αν ξεπουληθει,ναι, αν απλα το επαιζα ολο με δικα μου χρηματα τοτε ποιο το νοημα να πουλησω μετοχες. Προφανως δεν ειμαι καποιος που του εκατσε καποιο καλο τουρ προς το παρων ωστε να εχω αρκετα χρηματα να παιξω ουτος η αλλος... αρα απο καπου ζηταω μια "βοηθεια". Τα στατιστικα ναι, ειναι χαλια... αλλα τι θα εκανε ο καθενας απο δω αν ΚΑΘΕ φορα (και χωρις να υπερβαλω) εχανε με 80-20 μπροστα σε ΚΑΘΕ τουρνουα?? Anyway , οτι γινει ... δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα να σου πω την αληθεια... !! Αν δεν παιξω ολα αυτα θα παιξω μονο μερικα απο αυτα... οσο βασταει η τσεπη μου! Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 ισως φανηκα λιγο επιθετικος,δεν το ηθελα.απλα για να βρεις ανταποκριση τουλαχιστον μεχρι να κανεις καποιο καλο αποτελεσμα καλο(για σενα πρωτιστως) θα ηταν να πουλας στην τιμη κοστους και γτ οχι κανοντας και καποια προσφορα σαν κ αυτες που κανει ο γεωπόνος 9+1δωρο κλπ.γλ οτι κ αν κανεις Παράθεση
VoMiT Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2011 Οχι το καταλαβα οτι δεν ηθελες να γινεις επιθετικος, μην αγχωνεσαι Δεν παρεξηγησα κατι απο οτι ειπες προηγουμενος. Σιγουρα εχεις δικιο, θα μπορουσα να το κανω και ναι, ισως το κανω απο την επομενη φορα!! Αλλα ενταξει οσο να ναι νεος ειμαι ακομα θα τα μαθω τα "κολπα" που θα παει... Παράθεση
Recommended Posts