greggr Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2011 Αν θυμάμαι καλά, υποτίθεται ότι τα hand histories αποθηκεύονται στη θέσηC:\Documents and Settings\"UserName"\Local Settings\Application Data\P5\Poker.gr\Handhistory για τα windows xp.Το πρόβλημά μου είναι ότι εμένα δεν φαίνεται να αποθηκεύει κάτι, είτε σε tour είτε σε cash.Αυτό μπορεί και να οφείλεται στο γεγονός ότι ο εν λόγω φάκελος φαίνεται να είναι read only, και αν και τον αλλάζω παραμένει έτσι. Μπορεί όμως και να φταίει κάτι άλλο που δεν γνωρίζω.Οπότε, θα παρακαλούσα κάποιον που γνωρίζει να μου απαντήσει:1) Υπάρχει κάποια επιλογή να αποθηκεύονται αλλού τα hand histories?2) Αν όχι, είχε κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα και πως το έλυσε?Η όλη ιστορία γίνεται για να μπορέσω να ρυθμίσω τον auto importer του Ηoldem Manager.Ευχαριστω. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2011 Δεν μπορείς να αλλάξεις το path από το client σου; Παράθεση
greggr Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2011 Μπορείς να μου πείς απο που το αλλάζω; Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2011 Δυστυχώς δε ξέρω φίλε. Με ένα γρήγορο ψάξιμο δεν το βρήκα, αλλά με ένα e-mail στο support λογικά θα σου πούνε. Παράθεση
Recommended Posts