dimitris39 Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Αυγούστου, 2011 παιδια εδω και καιρο εχω κανει 2 λογαριασμους στην μονευ βοοκερς χωρις να ξερω οτι αυτο απαγορευεται και οταν επιχειρησα να δοσω την ιδια πιστωτικη και στους 2 λογαριασμους οι λογαριασμοι μου κλειδωθηκαν , προσπαθησα να μεταφερω χρηματα μεσω τραπεζης οπως λεει για ξεκλειδωθουν οι λογαριασμοι μου αλλα τιποτα, ξερει κανεις μηπως τι πρεπει να κανω ? Παράθεση
tyxerakias Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 καλύτερα να επικοινωνήσεις με το support μέσα από το site . Αργούν λίγο αλλά απαντάνε. Νομίζω ότι θα πρέπει να κλείσεις τον ένα λογαριασμό. Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 + 1 στο support τις moneybookers Παράθεση
dimitris39 Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 που μπορω να βρω το συπορτ της μονευ βοοκερς? Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2011 Πρέπει να κάνεις log in και το κάνεις από εκεί μέσα. Δεν ξέρω αν μπορείς πλέον με κλειδωμένους λογαριασμούς... Παράθεση
tyxerakias Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2011 Πάρε καλύτερα τηλέφωνο:Customer Call Centre:Monday - Sunday 9:00 - 18:00 GMT +44 870 383 0232http://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=contact Παράθεση
Recommended Posts