LOUKAS34 Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 καλημέρα παιδιάεπροκίται να βγάλο πιστωτική και έλεγα να βάλω 100 ευρώ POKERSTARS , το θέμα μου είναι POSO SAFE είναι? Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 το θέμα είναι πόσο safe είναι το pc σου.Υ.Γ προσοχή με τις πιστωτικές , οι περισσότεροι την έχουμε πατήσει και δεν εννοώ υποκλοπή στοιχείων ... Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 ε τότε μήπως να το κάνω με PAYSAFE όπως μέχρι tora Παράθεση
Johnnie_Walker Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 ο/η antonios1984 είπε: το θέμα είναι πόσο safe είναι το pc σου.Υ.Γ προσοχή με τις πιστωτικές , οι περισσότεροι την έχουμε πατήσει και δεν εννοώ υποκλοπή στοιχείων ... Δηλαδη πως μπορουμε να την πατησουμε αν οχι απο υποκλοπη στοιχειων?? Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 προσέχε με της πιστωτικές αδερφέ δεν είναι παιχνίδι... Παράθεση
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 ΠΙΣΤΩΤΙΚΉ?ΘΑ ΞΕΡΆΣΩ!!ΠΑΥΣΑΦΕ ΠΕΡΊΠΤΕΡΟ REDBULLAKI Κ ΚΑΛΉ ΤΎΧΗ Παράθεση
giorgoskey Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 LOUKAS34 η καλύτερη λύση είναι μακράν χρεωστική...εγώ έχω την attica gift card και έξω ξενοιάσει εδώ και χρόνια... βάζω όσα χρήματα θέλω σε αυτήν και δεν φοβάμαι για το "κομπόδεμα" μου ενώ και σε αναλήψεις δουλεύει παντού ποτέ δεν αφήνω πολλά λεφτά μέσα (μόνο όσα χρειάζομαι) ενώ βγάζω και βάζω άνετα και από ATM ... επίσης δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό σε καμία τράπεζα ενώ μπορείς να την βγάλεις και σε άλλο όνομα (επειδή είναι gift card ) Παράθεση
gademis Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 βάλτα ρε λουκά κλασσικά και άμα μαζέψεις μαρουλάκι για ανάληψη ανησυχείς τότε imo. Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 ο/η crackLiNg είπε: προσέχε με της πιστωτικές αδερφέ δεν είναι παιχνίδι...+1don't do it louka Παράθεση
elenaxrhstos Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 όταν λέτε να προσέχει τη ενοειτε από θέμα ασφαλείας η μήπως τη τερματίσει?γιατί από ασφάλεια τόσος κόσμος της χρησιμοπειοι στο νετ όσο από θέμα υπεραναληψεως αν έχει σταθερο εισόδημα και κανει ωριμο κουμαντο δεν υπάρχει πρόβλημα.ισα ισα που δε προκειτε να μεινει ποτε απο μετρητα τη κρισιμη στιγμη γνωμη μου παντα Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 ο/η Johnnie_Walker είπε: ο/η antonios1984 είπε: το θέμα είναι πόσο safe είναι το pc σου.Υ.Γ προσοχή με τις πιστωτικές , οι περισσότεροι την έχουμε πατήσει και δεν εννοώ υποκλοπή στοιχείων ... Δηλαδη πως μπορουμε να την πατησουμε αν οχι απο υποκλοπη στοιχειων??με ένα απλό τιλτ πιάνεις ταβάνι στην πιστωτική, δεν εννοούσα τίποτα άλλο . νομίζω οι περισσότεροι την έχουν πατήσει Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 οκ GUYS ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση
elenaxrhstos Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 i agree στο θέμα τιλτ αλλά αν υπάρχει ώριμη διαχείρηση όπως οφείλει κάθε ένας από ``εμάς`` πιστεύω δεν υπάρχει πρόβλημα Παράθεση
netman Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2011 την ώρα του tilt δεν έχεις τίποτα ώριμο,πόσο μάλλον διαχείριση ΙΜΟ πάντα Παράθεση
ifestos1984 Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2011 Κλασικά περίπτερο με pay safe και τέλος man. Όποιος τα ήσυχα μπορεί κι ανήσυχα γυρεύει, τούτουνου η κούτρα του φασόλια μαγειρεύει! Μακριά από πιστωτικές λουκά ! Παράθεση
Recommended Posts