Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση
  ο/η antonios1984 είπε:
το θέμα είναι πόσο safe είναι το pc σου.

Υ.Γ προσοχή με τις πιστωτικές , οι περισσότεροι την έχουμε πατήσει και δεν εννοώ υποκλοπή στοιχείων ...

Δηλαδη πως μπορουμε να την πατησουμε αν οχι απο υποκλοπη στοιχειων??
Δημοσίευση

LOUKAS34 η καλύτερη λύση είναι μακράν χρεωστική...

εγώ έχω την attica gift card και έξω ξενοιάσει εδώ και χρόνια... βάζω όσα χρήματα θέλω σε αυτήν και δεν φοβάμαι για το "κομπόδεμα" μου ενώ και σε αναλήψεις δουλεύει παντού

ποτέ δεν αφήνω πολλά λεφτά μέσα (μόνο όσα χρειάζομαι) ενώ βγάζω και βάζω άνετα και από ATM ... επίσης δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό σε καμία τράπεζα ενώ μπορείς να την βγάλεις και σε άλλο όνομα (επειδή είναι gift card )

Δημοσίευση

όταν λέτε να προσέχει τη ενοειτε από θέμα ασφαλείας η μήπως τη τερματίσει?

γιατί από ασφάλεια τόσος κόσμος της χρησιμοπειοι στο νετ όσο από θέμα υπεραναληψεως αν έχει σταθερο εισόδημα και κανει ωριμο κουμαντο δεν υπάρχει πρόβλημα.ισα ισα που δε προκειτε να μεινει ποτε απο μετρητα τη κρισιμη στιγμη

γνωμη μου παντα

Δημοσίευση
  ο/η Johnnie_Walker είπε:
  ο/η antonios1984 είπε:
το θέμα είναι πόσο safe είναι το pc σου.

Υ.Γ προσοχή με τις πιστωτικές , οι περισσότεροι την έχουμε πατήσει και δεν εννοώ υποκλοπή στοιχείων ...

Δηλαδη πως μπορουμε να την πατησουμε αν οχι απο υποκλοπη στοιχειων??

με ένα απλό τιλτ πιάνεις ταβάνι στην πιστωτική, δεν εννοούσα τίποτα άλλο . νομίζω οι περισσότεροι την έχουν πατήσει