birbilisgr Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2011 εδω και 20 λεπτα το πάρτυ μου λεει οτι εχω προβλημα συνδεσης,ομως η συνδεση μου ειναι μια χαρα και ολα τα αλλα τρεχουν κανονικα,μεχρι και σε νετκαφε τα ιδια και εκει.. εχει κανεις αλλος ιδιο προβλημα η παιζει κατι με το ακκουντ μου? επαιζα και 4 τουρ.. Παράθεση
vkiller Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2011 και γω το ίδιο. χάθηκε η σύνδεση σαν έπαιζα το 10 rebuy ... πάνω που είχαμε την κουβέντα του λέγοντας μου πως είχες σερί μπατ μπιτς και σου έλεγα πως ήμουν τσιπ λεαδερ σε ένα άλλο 10ρ και έχασα 7 συνεχόμενα ολ ινν.. μάλλον δεν είναι η μέρα μας εκεί σημμερα... Παράθεση
fon Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 το ιδιο επαθα και εγω και ημουν πρωτος στουε 9 απο 300 σε 20ρι αν μαθετε η μπειτε ενημερωστε παρακαλω Παράθεση
vkiller Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 φίλε μάλλον δεν θα επανέλθει η σύνδεση οπότε πάω για ύπνο δεν μπορούν να μας αφήσουν ξύπνιους 3 το πρωί και να μην αποζημιώσουν αυριο.. ωφοιλούν να αποζημιώσουν αυτούς που έμειναν μέσα στα τουρ.Ευτυχώς δεν ήταν η μέρα μου σήμερα. έχασα όλα τα ολλ ινν σε 5 τουρ και μου έμεινε μόνο 1..πάλι καλά. αν το πάθαινα περασμένη βδομάδα όπου είχα 3 τουρ στην 20δα σχεδόν κάθε μέρα.. θα θύμωνα πολύ.. \δυστυχώς η μάλλον ευτυχώς αυτή τη βδομάδα έχω downsowing εκεί 25 σερί τουρ πολύ άσχημα ..αλλά καλύτερα τώρα... Παράθεση
fon Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 μόλις μπήκα αλλά δεν με βγάζει στο τουρνουά moy Παράθεση
johnie greek Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Και την Τετάρτη είχε πρόβλημα, όπου είχαν κολλήσει όλα τα τουρνουά που είχαν ξεκινήσει μετά τις 7 περίπου και νομίζω δεν συνεχίστηκαν. Παράθεση
JPan Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Τώρα τελευταία η party έχει πολλές φορές πρόβλημα με τους servers...Μπορεί να μας δώσει ο partypoker rep μια εξήγηση ή τουλάχιστον αν γίνεται κάτι για να διορθωθεί αυτό? Παράθεση
Recommended Posts