lepennies22 Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 ΠΑΩ ΝΑ ΜΠΩ ΠΟΚΕΡΣΤΑΡΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ SIGNATURE EXPIRED OR WRONG TIME SETTINGSΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ?ΕΣΕΙΣ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ? Παράθεση
AndreasK Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Κ εμένα το ίδιο φίλε .. Παράθεση
gkpvao Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 το ποσταρα και σενα άλλο thread και σε αυτό αλλα δεν έχει εμφανιστεί.http://forumserver.twoplustwo.com/48/co ... rs-659101/αλλάζεις ημερομηνία 1-2 μέρες πίσω και είσαι κομπλε Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 το ίδιο συνέβαινε και σε εμένα . έκανα uninstall και μετά ξανά install και παίζω κανονικά . μάλλον κάποιο update έφταιγε Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 εγώ έκανα υνινσταλλ και ρε-ινσταλλ komple Παράθεση
jktheriverman Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Χμ ....http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/pokerstars-site-update-issue-1057500/index3.htmlΕπίσης η αλλαγή ώρας/ημερομηνίας δεν λύνει το πρόβλημα σε όλα τα λειτουργικά συστήματα , έχω windows 7 και εξακολουθώ να έχω πρόβλημα . Προτιμώ η ίδια η Pokerstars να λύσει το πρόβλημα πάρα να εξακαταστήσω ξανά το λογισμικό , ξαναδιαβάζoντας τους όρους χρήσης κ.λ.π και πιθανώς αν δεν προσέξω και δεν σώσω τα κατάλληλα αρχεία να χάσω σημειώσεις και χέρια.Imo Παράθεση
Lefterissin Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Εμένα πάντως ούτε το update μου κάνει (έβαλα πίσω την ημερομηνία), καθώς κολλάει και δεν συνεχίζει το download , και το direct download από την σελίδα του pokerstars δεν ξεκινάει καν!Any pokerstars representative ?????? Παράθεση
GEORGE5586 Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2011 αν έχετε λάθος ημερομηνία δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει το ποκεσταρς. ημερομηνία και ώρα πρέπει να είναι σωστή Παράθεση
Recommended Posts