aris06 Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 θελω να ανοιξω εναν λογαριασμοστο moneybookers και εχω διαβασει οτι αν δηλωσειςοτι θα χρησιμοποιησεις τον λογαριασμο για gambling purpose σουτον κλειδωνουν ειναι αληθεια αυτο??αν ναι δηλωνεις κατι αλλο και χρησιμοποιεις κανονικα τον λογαριασμο.επισης θα μου ζητησουν ταυτοτητα και σχετικα απο την πρωτη στιγμη οποιος εχει εμπειρια με moneybookers ας βοηθεισημε την διαδικασια η ας ποσταρει καποια πραγματα πουπρεπει να προσεξει καποιος οταν ανοιγει λογαριασμο Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 Από ότι θυμάμαι πιστοποίηση στοιχείων σου ζητάνε την πρώτη φορά που πας να κάνεις κατάθεση και όχι μόλις ανοίγεις λογαριασμό.Δεν νομίζω να δηλώνεις ότι ο λογαριασμός σου είναι για gambling purposes ή όχι όταν κάνεις sign up. Αυτό το δηλώνεις κάθε φορά που περνάς λεφτά στην moneybookers μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή κάρτας. Αν, λοιπόν, εσύ θέλεις να βάλεις π.χ. 100 ευρώ από την χρεωστική σου και πατήσεις "for gambling purposes" τότε τα λεφτά δεν θα μπουν. Αν, πάλι, πατήσεις "non-gambling purposes" τότε τα λεφτά μπαίνουν στο λογαριασμό σου της moneybookers αλλά μετά δεν μπορείς να τα βάλεις στο poker room. Η πιο απλή λύση είναι να στείλεις τα λεφτά σε λογαριασμό moneybookers ενός φίλου σου. Αυτός τα βάζει στον δικό του λογαριασμό στο poker room που θέλεις και σου τα στέλνει από εκεί. Με αυτόν τον τρόπο η moneybookers δεν ξέρει αν αυτά τα λεφτά είναι για gambling purposes ή όχι και στα βάζει στο poker room. Αυτό βέβαια θα κοστίσει κάποιο πολύ μικρό ποσοστό αποστολής από τον ένα λογαριασμό στον άλλον. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 έχω account, αλλά δεν θυμαμε τη δήλωσα.παντός κάνω κανονικά της κινήσεις μου χωρίς κανένα πρόβλημα... Παράθεση
aris06 Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 ευχαριστω μελισουργε για την απαντηση σουαλλα συμφωνα με τα λεγομενα σουδεν μπορω να καταθεσω απο την moneybbokers σε poker room ωστε να συνδεσω το λογαριασμο μου με το ποκερ room που παιζωτο προβλημα μου ειναι οτι εχω κατι λεφτα σε μια εταιριαστην οποια μπορω να τραβηξω μονο με ewallet αλλά για να το κάνω αυτό πρέπει να κάνω πρώτα μια καταθεση μέσω ewallet καμια συμβουλη?? Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Κάνε το ίδιο, απλά αφού στείλεις τα λεφτά στο φίλο σου, θα στα στείλει πάλι πίσω στην moneybookers. Μετά κάνεις κανονικά κατάθεση στο poker room Παράθεση
aris06 Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 melisourge σε έκανα add στο skype αν θελεις κανε με accept να μου εξηγησεις καποια πραγματα αν εχεις την ορεξη!!οσο για τον τροπο που προτεινεις δεν ξερω δλδ. οποιος ανοιγει για πρωτη φορα λογ.θα πρεπει να εχει ενα γνωστο με ηδη λογαριασμο moneybookers ωστε να κανει αυτο που λες αλλιως του ειναι αχρηστος ο λογαριασμοςγια neteller έχει κανεις εμπειρια που απο οτι διαβαζω ειναι πιο χαλαροι σε αυτα τα πραγματα?? Παράθεση
amethyst Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 καλησπέρα και από εμένα.δεν ξέρω αν έχουνε αλλάξει τον τρόπο της εγγραφής αλλά εγώ έχω pro gambler status στην moneybookers και δεν έχω κανένα πρόβλημα.το μόνο πρόβλημα που ίσος να υπάρχει είναι με της πιστωτικές οπότε καλητερα να στείλεις λεφτά μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 @amethyst Με pro gambler status δεν θα έχεις αργότερα πρόβλημα με την φορολογία; Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2011 προσέχε μην βάλεις λάθος ημερομηνία γέννησης γιατί εμένα με γ****αν Παράθεση
Recommended Posts