Grammenoz Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2011 Μόλις εγκατέστησα το Πόκερ-client της william hill και δεν λειτουργεί σωστά. Ο κέρσορας αναβοσβήνει και αργεί να ανταποκριθεί . Προσπαθώ να κάνω κατάθεση και με πετάει εκτός προγράμματος λέγοντάς μου οτί αποσυνδέθηκα απο το internet ενώ είμαι κανονικά συνδεμένοςHelp plz Παράθεση
Themis Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2011 Χμ... Δοκιμασε να το επανεγκαταστησεις.... Κλασσικη απαντηση και αυτονοητη, θα μου πεις, αλλά δε νομιζω να παρεις καμια καλυτερη εδω, στο forum !Γιατι δεν στελνεις mail στο support ; Σίγουρα ειναι πιο αρμοδιοι να σου απαντησουνε!Κανε κανενα reset επισης τον υπολογιστη σου... ισως κατι αλλο να ετρεχε παραλληλα και να ειχες διαφορα conflicts ... Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2011 Ευχαριστώ, ήταν τα πρώτα που έκανα. Εϊπα να κάνω ποστ εδώ μήπως παίζει κανείς στην ίδια εταιρία και αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα Παράθεση
Recommended Posts