xadiss7 Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 παιδια μια ερωτηση.υπαρχει επιλογη στην σταρς 1) που αν παιξω ενα σατελαιτ και το κερδισω να μην με κανει εγγραφη στο τουρ που προκριθηκα?2)πως μετατρεπω τα δολλαρια τουρνουα σε δολλαρια κας? Παράθεση
xadiss7 Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 σορι πειτε μου και πως ανοιγω νεο θεμα..ευχαριστω.. Παράθεση
pokerland Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 @xadiss7 επιλέγεις φίλε απλά την κατηγορία στην οποία αναφέρεται το θέμα σου και υπάρχει πινακάκι Νέο Θέμα Παράθεση
xadiss7 Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 ευχαριστω ντ αντονιουπαιδια μια ερωτηση.υπαρχει επιλογη στην σταρς 1) που αν παιξω ενα σατελαιτ και το κερδισω να μην με κανει εγγραφη στο τουρ που προκριθηκα?2)πως μετατρεπω τα δολλαρια τουρνουα σε δολλαρια κας? Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 1) Όχι2)Δεν μπορείς εκτός κι αν σου στείλει κάποιος αληθινά και του στείλεις ΤΜ Παράθεση
xadiss7 Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 1)κατι ακραιο αν παω υπευθηνο παιχνιδι και με εξαιρεσω πο το παιχνιδι για 24 ωρες την ωρα που τρεχει το σατελαιτ θα με πεταξει στο επομενο τουρ?2)μου βγαζει μνμ οτι η συναλλαγη δεν επιτρεπετε να κανω αγορα και πωληση δολλαριων τουρνουα Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 1) Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά δεν νομίζω να πιάσει.2) Ίσως δεν έχεις κάνει verify το account σου. Τα TM μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σε SnG και σε scheduled. Παράθεση
sportbillys Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 όταν πάρεις tck για κάποιο τουρ κάνει αυτόματα register ...πας στο lobby του tour κανείς unregister κ σε ρωτάει αν θες να τα κανείς tmoney ... Παράθεση
sportbillys Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2011 και τέλος τα tmoney δεν γίνονται cash από όσο ξέρω μόνο από κάτι super turbo sng 's Παράθεση
Texanos3 Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2011 1)παιδια ειμαι καινουριος στην εταιρεια και παιζω με εικονικά χρηματα οταν θελησω να αλλαξω λογαριασμο μπορω να τα κανω μεταβαση απο τον εναν λογαριασμο στον αλλον?2)υπαρχουν τουρνουα με εικονικα χρηματα και επαθλο εικονικα? Παράθεση
Recommended Posts