puntix Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 παιδια καλημέρα λόγο μετακομισης καμιά φορά παιζω σε ενα νετ καφέ το θεμα ειναι οτι κατεβάζω και κανω install το pokertraker σαν trial όμως δεν μπορώ να πάρω backup τα χέρια και τα στατιστικά μου , να σημειώσω ότι έχω αγορασμένο το pokertracker 3 (micro) το οποίο αν θυμάμε καλά δίνει 2 άδειες ? έχω χρησιμοποιήσει την μία πχ στο σπίτι ομως στο νετ καθε φορα που κλείνει το pc σβήνοντε όλα και το ποκερσταρς και το pt3 εάν βάλω το register code στο νετ θα πάει χαράμι ή θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω ξανά ? Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Μάλλον θα πάει χαράμι. Το λέω χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, αλλά μάλλον με το που θα κάνεις register θα σταλούν πληροφορίες στην εταιρία ότι έχει χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο serial. Παράθεση
puntix Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 τουλαχιστο καποιος τροπος να κανω backup τα χέρια , στην τελικ;η αν κ;ανβ κάποτε φορματ τον υπολογιστή ακυρώνετε και το serial ? Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Ναι ακυρώνεται το serial, τουλάχιστον έτσι συμβαίνει στα περισσότερα προγράμματα τα οποία έχεις κάνει register. Για το backup μάλλον πρέπει να βρεις που αποθηκεύονται τα χέρια και να τα πάρεις manually. Παράθεση
agelis Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 κανε copy τα αρχεια απο το φακελο processed μετα το session σου Παράθεση
puntix Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 για καθηστε βρε παιδια δηλαδη αν κανω 2 φορες φορματ ακυρωνετε το σεριαλ και πρεπει να το ξανα αγοράσω , ΄σαλλο παλι και τουτο Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Το πιθανότερο είναι η απάντηση να είναι ναι. Έχεις κάνει ποτέ format στον υπολογιστή σου; Αν ναι, μπόρεσες μετά να χρησιμοποιήσεις το ίδιο serial για τα Windows; Φυσικά όχι, διότι αφού έχει δηλωθεί το κλειδί μια φορά δεν μπορεί να ξαναδηλωθεί. Παράθεση
gkoun Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 μετά από 3 φορμάτ και μετάβαση από vista σε 7 δούλεψε κανονικά αν γίνει καμία στραβή τους στέλνεις ένα mail και καθάρισες Παράθεση
Recommended Posts