Marinos Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Γεια χαρα παιδια...Πρωτη φορα που ασχοληθηκα με full tilt και προσπαθω να κανω αναληψη...Δεν μπορω να πατησω την επιλογη της visa η μοναδικη επιλογη που εχει select ειναι αυτη που λεει local bank transfer ...Όταν παταω πανω στις αλλες επιλογες μου ανοιγει ο explorer και απλα μου λεει πληροφοριες για τις μεθοδους αναληψης...see photo ...Υπαρχει κανα κουμπακι που δεν το βλεπω??Τόσο στραβος ειμαι ρε γαμωτο?*Σορρυ παιδια η μια φωτογραφια δεν χρειαζεται...την εβαλα κατα λαθος και δεν ξερω τωρα πως να την βγαλω... Παράθεση
xadiss7 Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 εχεις περασει χρηματα στην τιλτ μεσω της βιζα?αν οχι περνα 10 δολλαρια και μετα θα μπορεις να κανεις αναληψη και με βιζα. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 μαν , συγνώμη αλλά άλλη φορά κρίβε προσωπικά στοιχία, βγάλε την foto Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 μαν , συγνώμη αλλά άλλη φορά κρίβε προσωπικά στοιχία, βγάλε την foto+1 Παράθεση
Marinos Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Παιδια δεν το ειχα προσεξει...Ευχαριστω για την παρατηρηση....Αφαιρεσα την φοτο....Να πω οτι ειχα περασει χρηματα απο τη βισα πριν αρκετο διαστημα (3-4 μηνες)....Πρεπει να ξανα περασω? Παράθεση
Recommended Posts