dims Δημοσίευση 27 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαίου, 2011 καλησπερα,εχω απελπιστει με τη συνδεση στο poker.gr μετα το upgrade.Το προβλημα ειναι οτι ανοιγω το λογισμικο,καθως κανει loading application η μπαρα σταματαει λιγο πριν φορτωσει εντελως κ το λογισμικο κλεινει μετα απο λιγο.Αν παω να το ξανανοιξω μου γραφει μνμ "is already running ".Μιλησα με τα παιδια του support ,μου παν να σβησω cookies κ να κατεβασω την τελευταια εκδοση java .Τα έκανα ,άνοιξε αλλά την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια.Μιλάω με το support ,μου λένε να κανβ unistall και ξανά install .Το κάνω..Πάλι με τα χίλια ζόρια αν anoiksei ...Κανεις να εχει παρομοιο προβλημα ή να μπορει να βοηθησει?Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαίου, 2011 Όταν σου λέει "is already running" πήγαινε στο task manager και κλείσε το από εκεί. Παράθεση
dims Δημοσίευση 27 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαίου, 2011 καλησπερα φιλε..το κανω ..κλεινω τη διεργασια αλλα οταν παω να το ξανανοιξω,παλι κολλαει στο loading .Απελπισια.. Παράθεση
misailidis kostas Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 το ίδιο ακριβώς γίνετε και σε εμένα Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 me too με την μόνη διαφορά ότι δεν τρέχει από πίσω δηλαδή δεν χρειάζεται να το κλείσω από task manager Παράθεση
dims Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 κανεις υπευθυνος απο το πόκερ.gr να μας βοηθησει στο θεμα?Αφου τα παιδια του call me back και του support ειπαν τι να κανουμε αλλα δεν επιασε.Δε γινεται να ειμαστε μονο 3 ατομα που συμβαινει αυτο!!Προφανως υπαρχει καποιο προβλημα Παράθεση
grekos1981 Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα για 2 μέρες,μόλις τώρα απενεργοποίησα το αντιβaiρους και συνδέθηκα!!βέβαια είναι προσωρινή λύση!! Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 προσωρινά απενεργοποίησε το antivirus / firewall και κάνε το update μετά ενεργοποίησε τα πάλι! Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Έχετε προσπαθήσει να κάνετε δεξί κλικ και να κάνετε "run as administrator" ; Παράθεση
delsotos Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 εχω και εγω αθτο το προβλημα.Την πρωτη φορα που ανοιγω τον υπολογιστη μπαινω κανονικα.Αν κλεισω το ποκερ και θελησω να ξαναμπω υστερα μου βγαζει οτι το προγραμμα ηδη τρεχει.Για να μπω ξανα στο ποκερ κανω επανεκινηση τον υπολογιστη. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 εχω και εγω αθτο το προβλημα.Την πρωτη φορα που ανοιγω τον υπολογιστη μπαινω κανονικα.Αν κλεισω το ποκερ και θελησω να ξαναμπω υστερα μου βγαζει οτι το προγραμμα ηδη τρεχει.Για να μπω ξανα στο ποκερ κανω επανεκινηση τον υπολογιστη.Όταν σου λέει "is already running" πήγαινε στο task manager και κλείσε το από εκεί. Παράθεση
dims Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Με απενεργοποιημενο το antivirus ανοιξε κ σε μενα.Αλλα οπως ειπε κ ο φιλος ειναι προσωρινη λυση.. Παράθεση
grekos1981 Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 ενεργοποίησε το ξανά και όλα καλά!!! Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Παιδιά προσπαθήσατε να κάνετε αυτό με το δεξί κλικ και "run as administrator" χωρίς να απενεργοποιήσετε το antivirus; Γιατί λογικά έτσι τα windows παρακάμπτουν οποιοδήποτε πρόγραμμα το blockarei (firewall, antivirus) και το τρέχει με full δικαιώματα. Παράθεση
dims Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 το εκανε φιλε αλλα τιποτα..επισης ανοιξα μετα το antivirus εκλεισα το λογισμικο για δοκιμη αλλα παλι δεν ανοιγε..οποτε κλεινω αντιβιρους με το που ανοιγει το pc ,ανοιγω πλατφορμα κ το ανοιγω μετα Παράθεση
Recommended Posts