Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα,

εχω απελπιστει με τη συνδεση στο poker.gr μετα το upgrade.Το προβλημα ειναι οτι ανοιγω το λογισμικο,καθως κανει loading application η μπαρα σταματαει λιγο πριν φορτωσει εντελως κ το λογισμικο κλεινει μετα απο λιγο.Αν παω να το ξανανοιξω μου γραφει μνμ "is already running ".Μιλησα με τα παιδια του support ,μου παν να σβησω cookies κ να κατεβασω την τελευταια εκδοση java .Τα έκανα ,άνοιξε αλλά την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια.Μιλάω με το support ,μου λένε να κανβ unistall και ξανά install .Το κάνω..Πάλι με τα χίλια ζόρια αν anoiksei ...Κανεις να εχει παρομοιο προβλημα ή να μπορει να βοηθησει?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσίευση

κανεις υπευθυνος απο το πόκερ.gr να μας βοηθησει στο θεμα?Αφου τα παιδια του call me back και του support ειπαν τι να κανουμε αλλα δεν επιασε.Δε γινεται να ειμαστε μονο 3 ατομα που συμβαινει αυτο!!Προφανως υπαρχει καποιο προβλημα

Δημοσίευση

εχω και εγω αθτο το προβλημα.Την πρωτη φορα που ανοιγω τον υπολογιστη μπαινω κανονικα.Αν κλεισω το ποκερ και θελησω να ξαναμπω υστερα μου βγαζει οτι το προγραμμα ηδη τρεχει.Για να μπω ξανα στο ποκερ κανω επανεκινηση τον υπολογιστη.

Δημοσίευση
εχω και εγω αθτο το προβλημα.Την πρωτη φορα που ανοιγω τον υπολογιστη μπαινω κανονικα.Αν κλεισω το ποκερ και θελησω να ξαναμπω υστερα μου βγαζει οτι το προγραμμα ηδη τρεχει.Για να μπω ξανα στο ποκερ κανω επανεκινηση τον υπολογιστη.
Όταν σου λέει "is already running" πήγαινε στο task manager και κλείσε το από εκεί.
Δημοσίευση

Παιδιά προσπαθήσατε να κάνετε αυτό με το δεξί κλικ και "run as administrator" χωρίς να απενεργοποιήσετε το antivirus; Γιατί λογικά έτσι τα windows παρακάμπτουν οποιοδήποτε πρόγραμμα το blockarei (firewall, antivirus) και το τρέχει με full δικαιώματα.

Δημοσίευση

το εκανε φιλε αλλα τιποτα..επισης ανοιξα μετα το antivirus εκλεισα το λογισμικο για δοκιμη αλλα παλι δεν ανοιγε..οποτε κλεινω αντιβιρους με το που ανοιγει το pc ,ανοιγω πλατφορμα κ το ανοιγω μετα