sofianos8891 Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 καλημερα,γνωριζει κανεις αν οι αναληψεις απο φουλ τιλτ με εμβασμα εκτελουνται κανονικα??εχω ζητησει μια εδω και 2 βδομαδες τουλαχιστον και ακομα τπτ..εστειλα κ μειλ στο support και μου ειπαν οτι αντιμετωπιζουν προβληματα,αλλα τα λεφτα φυσικα δν ειναι πουθενα αυτη τη στιγμη.. Παράθεση
ksotirak Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 Μου φαινετε πως ολοι μονο να τα περνουν αμεσα θελουν φιλε μου...και οταν ειναι να δωσουν.............σε εχουν στο περιμενε κλπ!Και εγω εχω ζητησει απο την μπετσον αναληψη και ακομα περιμενω σαν ..λακας! και γενικα στην ονγκεημ δεν παει πισω κανενας τους ,περιμενε δυο μερες για αυτο και δυο μερες για το αλλο σε καθηστερουν επιτηδες μηπως και βαρεθεις και πατησεις ακυρωση και και και....... τρεχα γυρευε!Γενικα ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΑΦΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΦΙ ,παρα τις διαφημισεις τους για το αντιθετο!!!!! Βρε ουουουουστ........ Παράθεση
hdrs Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 ,,,2 βδομάδες????? τι είναι αυτά ... με τα πόδια έρχονται ? και περιμένουν απο το κόσμο να παιξει και ΤΟ ΜΣΟΠ .... ΜΌΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΛΟΛ Παράθεση
valitsius Δημοσίευση 27 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαίου, 2011 καλημερα,γνωριζει κανεις αν οι αναληψεις απο φουλ τιλτ με εμβασμα εκτελουνται κανονικα??εχω ζητησει μια εδω και 2 βδομαδες τουλαχιστον και ακομα τπτ..εστειλα κ μειλ στο support και μου ειπαν οτι αντιμετωπιζουν προβληματα,αλλα τα λεφτα φυσικα δν ειναι πουθενα αυτη τη στιγμη..Μπήκαν σήμερα μετά από 40 μέρες..Υπομονή Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαίου, 2011 Κι εμένα σήμερα μετά από 25 μέρες με bank transfer. Στη Visa μπήκαν πολύ γρήγορα. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 27 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαίου, 2011 Κι εμένα σήμερα μετά από 25 μέρες με bank transfer. Στη Visa μπήκαν πολύ γρήγορα.Επιβεβαιώνω και εγώ ότι με visa μπαίνουν αρκετά σύντομα. Παράθεση
Recommended Posts