Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλους σας.Μπορεί το θέμα που ρωτάω να έχει ήδη απαντηθεί αλλά θα ήθελα μια μικρή βοήθεια από όποιον γνωρίζει.Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα δεν μπορώ ούτε να καταθέσω με την βισα ηλεκτρον που έχω σε σιτε ούτε να κάνω ανάληψη.Το να γίνουν καταθέσεις με παυσαφε στην τιλτ και αναλήψεις μέσω τραπεζικής μεταφοράς είναι εφικτό η θα μπλοκαριστεί από την τράπεζα?(αλφα βανκ)

Όταν ανοίγουμε λογαριασμό στην μονευβοοκερς και θέλουμε να φορτώσουμε χρήματα από κάρτα βγάζει το εξής μήνυμα:

(Θα χρησιμοποιήσω τα χρήματα που κατατέθηκαν με αυτή την πιστωτική/χρεωστική κάρτα για σκοπούς ΑΛΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ [?]

Θα χρησιμοποιήσω τα χρήματα που κατατέθηκαν με αυτή την πιστωτική/χρεωστική κάρτα για σκοπούς ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ)

Η απάντηση που θα δοθεί εδώ μπορεί να επηρεάσει τυχόν ανάληψη από το πόκερ σιτε προς μονευβοοκερς και από εκεί πρός την τράπεζα μας?

Συγνώμμη για το μέγεθος του μηνύματος

Δημοσίευση

Ξεκιναω από το δεύτερο ερώτημά σου :

Αν κανεις καταθεση στην Moneybookers δηλωνοντας ότι ΔΕΝ θα χρησιμοποιησεις τα χρηματα για τυχερα παιχνιδια, τοτε οταν θα πας να κανεις καταθεση σε καποια σελιδα τυχερων παιχνιδιων (καζινο, στοιχημα, ποκερ) ΔΕΝ θα σου επιτρεψει την καταθεση το Moneybookers . Σε αντίθετη περίπτωση φυσικα, δε θα στο επιτρεψει η Electron κάρτα που χρησιμοποιεις. Αρα, με την συγκεκριμενη καρτα, ξεχνα την καταθεση για τετοιους σκοπους (αν κανω λαθος, ας με διορθωσε καποιος).

Το μονο site που εχω διαπιστωσει να παρακαμπτει την εν λογω διαδικασια ειναι το FullTilt . Ο τροπος που τα καταφερνουν ειναι μαλλον... "βρωμικος", και αποτελεί τμημα του κατηγορητηρίου εναντίων των υπευθυνων του στις Η.Π.Α. . Τι γινεται ακριβως;;

Απο οτι εχω καταλαβει, αν επιχειρησεις καταθεση με την electron στο FullTilt αυτη πραγματοποιειται. Μαλλον το Full Tilt "ζητάει" τα χρήματα από την κάρτα / τραπεζα σου σαν μια 'αλλη' εταιρεια - παντως, ΔΕΝ τα ζηταει για σκοπους τζογου. Ετσι, η καρτα επιτρεπει τη συναλλαγη.

Μπορεις βεβαια να καταθεσεις χρηματα και με paysafe . Αν παλαιότερα ειχες κανει καταθεση με αλλο τροπο - πχ Moneybookers η Neteller , μπορεις να κανεις αναληψη με τον ιδιο τροπο. Δεν εχω κανει ποτε αναληψη με τραπεζικο εμβασμα και δεν ξερω τι γινεται...