ampelas Δημοσίευση 19 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαίου, 2011 γεια σας θα ηθελα να ρωτησω για πρωτη αναληψη απο ποκερσταρς με τραπεζικη μεταφορα πρεπει να τους στειλω με φαξ ταυτοτητες και διπλωματα.Σας ευχαριστωωωωω Παράθεση
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ Κ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ Σ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.. Παράθεση
AndreasK Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Έκανα ανάληψη με επιταγή και δεν μου ζήτησαν τίποτα. Και στο λογαριασμό δεν είχα κάνει κατάθεση μέσω τραπέζης για να ξέρουν τα στοιχεία μου. Αίτηση ανάληψης--->Επιταγή--->Τράπεζα--->Titties Παράθεση
jeik28 Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 πόσο καιρό έκανε να έρθει η επιταγή Παράθεση
AndreasK Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Μια εβδομάδα έκανε. Αλλά είναι ανάλογα με το ποσό. Νομίζω για ποσά πάνω από 1Κ την στέλνουν με courier και κάνει περίπου μια εβδομάδα, ενώ για μικρότερα την στέλνουν με ταχυδρομείο και θέλει 10+ μέρες. Παράθεση
Recommended Posts