apollonaspap Δημοσίευση 14 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Μαίου, 2011 Απλή και καλοπροαίρετη ερώτηση από νέο παίκτη...γιατί κανεις να επιλέξει να παίξει poker .gr και να μην προτιμήσει άλλη πλατφόρμα;Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα που έχετε βρει στην πλατφόρμα....ποιά ιδιαίτερα ελκυστικά χαρακτηριστικά την κάνουν να ξεχωρίσει από άλλες!Γιατί ο Έλληνας και ο Ευρωπαίος παίκτης να επενδύσει εκει.Ωραία ερώτηση να μας απαντήσει και ο υπεύθυνος της στα φόρουμ Παράθεση
marcelos7 Δημοσίευση 14 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Μαίου, 2011 Γιατι το επιπεδο παικτων ειναι παρα πολυ χαμηλο.Καμια σχεση με φυλλ τιλτ και σταρς.Κατα τα αλλα δε λεει πολλα για πολλους λογους παρολα αυτα το επιπεδο των παικτων την κανει πολυ ελκιστικη.Επισης εχει το καλυτερο support που θα βρειςΕγω που παιζω σιτνγο εκει αναρωτιεμαι γτ να παιξεις αλλου...ισως καποια έξτρα βονυς που δινουν τα μεγαλα σιτε να ισοσκελιζουν το μικροτερο ροι που έχουν οι παίκτες εκεί Παράθεση
noble Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Γιατί η ongame έχει πειραγμένο river. Παράθεση
apollonaspap Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Πως αποδεικνύεται ότι έχει πειραγμένο river; Παράθεση
marcelos7 Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Μη παιρνεις στα σοβαρα ολα οσα γραφονται εδω μεσα.Απλα το φορουμ εχει πολλους "αστειους" Παράθεση
apollonaspap Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Οταν λέμε κάτι πρέπει να δίνουμε και στοιχεία και όχι να κάνουμε δηλώσεις εντυπωσιασμού.Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να μας έλεγε λίγα λόγια και υπεύθυνος του poker .gr για τα +++ του.Να ξέρει βρε αδερφέ κάθε νέος παίκτης (οι οποίοι είναι συνεχώς αυξάνονται) τι θα συναντήσει. Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Γιατί η ongame έχει πειραγμένο river. Εγώ πλέον έχω αποκτήσει ικανότητες και το προβλέπο κιόλας. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Κι εγώ, αλλά πλέον έχω σταματήσει να το κάνω για να είναι το παιχνίδι πιο συναρπαστικό. Παράθεση
tsikw Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Re: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ POKER.GR...?για την παρέα Παράθεση
every1lieS Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Γιατί η ongame έχει πειραγμένο river.noble is the sickest leveler in pland imo Παράθεση
stavrosr4 Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 φίλε μου οχ tha μαλώσουμε...xaxaxaxxaxa Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Δεν υπάρχει έλεος σε αυτή τη πλατφόρμα απλά Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Δεν σε χαλάει το Poker.gr καθόλου Confucius έτσι; Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Αν εισουν τους τελευταίους 3 μήνες δίπλα μου φίλε όταν έπαιζα θα έβλεπες πόσο με χαλάει, και πόσο έχω σιχαθεί τα πάντα.Ας σταματήσει πλέον αυτή η καραμέλα του τύπου είσαι κερδισμένος και δε μπορείς να μιλάς.Να είμαι κερδισμένος, αλλά με αυτά που βλέπω θα έπρεπε να έχω αλλά τόσα κερδοι.Έχω κουραστή να βάζω τα λεφτά μου μπροστά και να χάνω. Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Είχα γράψει και σε προηγούμενο blog μου, "Η ζωή ειναι ωραία και το grinding απαίσιο"!Κάνε ένα διάλειμμα και χαλάρωσε... Και φυσικά δεν είπα να μην μιλάς επειδής έχεις κερδίσει, πλάκα έκανα. Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Είχα γράψει και σε προηγούμενο blog μου, "Η ζωή ειναι ωραία και το grinding απαίσιο"!Κάνε ένα διάλειμμα και χαλάρωσε... Και φυσικά δεν είπα να μην μιλάς επειδής έχεις κερδίσει, πλάκα έκανα. Έτσι είναι φίλε μου This is poker Παράθεση
Recommended Posts