Guest Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΑΣΣΉΜΕΡΑ ΈΒΑΛΑ ΣΤΌΧΟ ΤΟ BANCROLE ΒΑΣΙΚΆ Ο ΣΤΌΧΟΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΌΣ ΤΟ BANCROLE ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ Παράθεση
tsikw Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 δέχεστε και στοιχήματα πάνω σ αυτό ? Παράθεση
tsikw Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 στείλε πμ με λεπτομέρειες κ το συζητάμε και μην πεταχτεί κανένας... Παράθεση
Guest Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘHΜΕΡΙΝΟ" ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ BANKROLLΞΕΚΙΝΗΣΑ 6/5/11 ΜΕ $13 7/5 ΕΧΩ 26 8/5 ΕΧΩ 55 9/5 ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΟ 110 ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΙΔΗ 72ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ MTT ΑΠΟ 2.20 - 4.40 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟ USER FRENOKOMIOΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ 2-1 ΣΤΕΛΛΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΩ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΔΙΠΛΟ ΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΩ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣΟ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΩ http://www.officialpokerrankings.com/****To μήνυμα μετατράπηκε από greeklishModerator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ. Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!εσύ είσαι ο " frenokomio " ??????και μας μπέρδεψες!!!!! Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 ΠΡΟΣΟΧΗβλέποντας το ποστ γέλασα και αν όντος ισχύει το θεώρησα καλή ευκαιρία για διπλασιασμό.του πρότεινα τα λεφτά να τα στείλουμε και οι δύο σε κάποιο τρίτο άτομο ή να μου τα στείλει εμένα που νομίζω θεωρούμε πιο σοβαρός. δεν δέχτηκε όλα καλα μέχρι εδώ!των ρώτησα αν έχει άλλα άτομα και μου είπε τον dmellisourgo ..... μίλησα με τον dmellisourgo και μου είπε οτι τελικά δεν έβαλε και κάτι ψιλιαστίκαμε!παραθέτω την συζήτηση....SLAVACY: ego vazo to stixima esy stelis ta leftaΕγώ: poioi exouun valei stoixima mexri tora?SLAVACY: an den thes kanena provlimaΕγώ: apo ta 100 na ta kaneis 200?Εγώ: thelo gia ayto rotaoΕγώ: aplos thelo na ksero poioi exoun valei stoiximaSLAVACY: ne apo ta 100 200Εγώ: kai ti posa oste na exo mia kalipsi.Εγώ: oti einai kai aloi pou se empisteytikanSLAVACY: o dmelissourgosSLAVACY: 100Εγώ: ok!τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!!!! Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Επιβεβαιώνω το παραπάνω. Εγώ δεν έχω βάλει ούτε 0.01 στοίχημα και ούτε πρόκειται. Το συζητούσα με τον SLAVACY αλλά δεν κάναμε κάποια συμφωνία και ουδέποτε έστειλα λεφτά. Μάλιστα είπα ότι αν έβαζα κάποιο στοίχημα αυτό θα ήταν της τάξης των $10. Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 [youtube:ndtxthmc]OZvI9WLi1Kg[/youtube:ndtxthmc] Παράθεση
Lefterissin Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Απλά lol !!!Και εσείς πιστέψατε? Τελικά διπλασιάστηκε το bankroll ? Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Δεν το ξέρει κανείς... Παράθεση
Recommended Posts