Guest Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΑΣ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΚΟΥΣΟ ΓΝΏΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΣΤΆΔΙΑ ΤΟΝ MTT ΩΣ ΣΥΝΉΘΩΣ ΠΕΖΌ MTT ΤΩΝ 1000-2000 ΆΤΟΜΑΣΤΑ ΑΡΧΙΚΆ ΣΤΆΔΙΑ ΚΑΙ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝΟΥΝ 200 ΆΤΟΜΑ ΕΊΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΏΤΟΥΣ 5ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΛΊΓΟ ΧΆΝΩ ΌΛΟ ΤΟ STACK ΜΟΥ ΕΝΏ ΈΧΩ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΜΈΣΟΥ ΌΡΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΛΆΘΟΣ ΜΟΥTHNX Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 μάλλον έχει σχέση με την άνοδο τον blinds και τον antes . η απλά μένουν οι καλύτεροι παίχτες και δυσκολεύει το παιχνίδι . Παράθεση
dims Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 καλησπερα φιλε..ειναι πολυ γενικο το μυνημα σου..Με την πρωτη αναγνωση για να εισαι συνηθως στους chip leader μεχρι τους 200 τελευταιους σημαινει οτι παιζεις αρκετα loose και τζογαροντας αρκετα στα πρωτα σταδια..Οποτε ισως μετα που το παιχνιδι δυσκολευει,δεν προσαρμοζεσαι σε πιο tight συνθηκες κ διπλασιαζεις αρκετους αντιπαλους. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 ΈΧΕΙΣ ΔΙΚΕΟ DIMS , ΚΑΙ ΤΟΡA ΠΟΥ ΜΙΛΆΜΕ ΕΊΜΑΙ ΣΕ 3.30 6MAX ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΣΤΗΝ 15 ΘΈΣΗ ΚΑΙ ΜΙΝΑΜΕ ΣΎΝΟΛΟ 50 ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΆΩ ΚΑΛΆ ΕΊΜΟΥΝ ΠΡΏΤΟΣ ΌΜΩΣ ΈΧΑΣΑ ΈΝΑ POT ΜΕ QQ ΑΠΌ 66 + 6 ΣΤΟ POT Παράθεση
Recommended Posts