Guest Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 καλησπέρα σας , ως νέος στο πόκερ Ηθελα να ροτισω , αν η ποκερ γρ , ειναι καλι ετερια Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Καλή είναι. Και αξιόπιστη. Εξαρτάται όμως τι ακριβώς ψάχνεις από μια εταιρία. Αν θες εύκολο field αλλά λίγα τουρνουά και SnG τότε σου κάνει. Αν ψάχνεις τεράστια ποικιλία τουρνουά που αρχίζουν κάθε ένα λεπτό πρέπει να πας σε μία από τις 2 μεγαλύτερες. Επίσης έχει διπλάσιο σχεδόν rake από μία μεγάλη, αλλά αν το ισοσκελίζεις λόγω ευκολότερου field τότε οκ. Πάντως έχω παίξει χρόνια εκεί και δεν έχω καμία άσχημη εμπειρία. Μου έχουν φερθεί με πολύ επαγγελματισμό όλες τις φορές και με αρκετή ταχύτητα. Τώρα για rakeback όπως καταλαβαίνεις έχει λιγότερο από pokerstars και fulltilt.Αυτά. Ελπίζω να σε βοήθησα. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Ευχαριστώ , σε θέματα ανάληψη κτλ ?απότι κατάλαβα είναι το ίδιο με την BETFAIR ?απλά χρησιμοποιούν άλλο όνομα ?τα τουρνουά εν τα ίδια και πεζουν τα ίδια άτομα ? Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Ναι είναι και οι 2 στο δίκτυο της ongame. Για ανάληψη όλοι οι γνωστοί τρόποι (ότι ισχύει βέβαια και για τα άλλα rooms σε θέματα απαγόρευσης) και είναι αρκετά γρήγορη. Παράθεση
Recommended Posts