Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολα τα παιδια και Χρονια Πολλα με πολλα κερδη!!!!

Θα ηθελα τη γνωμη σας και τη Συμβουλη σας....Εδω και 2 χρονια ασχολουμε με το on line πόκερ και παράλληλα εργάζομαι και καπου αλλου!!! Οι ωρες ενασχολησης μου με το ποκερ ειναι περιπου 2-4 καθημερινα και 5-7 τα σαββατοκυριακα! Εχω διαβασει καποια βιβλια (Branson - Harrington ) και παραλληλα εχω παρακολουθησει αρκετα live τουρνουα για να εμπλουτησω τις γνωσεις μου. Εχω παιξει πανω απο 1500 τουρνουα και sit & go με 1$-3,30$ Β-in ,πολλά hands up multi 4θεσια των 5.25 και αρκετα cush game .Σε πολλα τουρνουα εχω μπει βαθεια και εχω προχωρησει αρκετα και σε καποια εχω παρει και καλες θεσεις.Εχω κουραστει ομως να παιζω 6-7 ωρες και να παιρνω σε ενα τουρνουα του 1$ την 20η Θεση αναμεσα σε 4500 παικτες και να κερδιζω.....20$!!!!!Εχει συμβει και αλλες φορες το ιδιο και οπως και να το κανεις σε πιανει μια απογοητευση οταν γνωριζεις οτι θα ξεκινησεις στις 20.00 και θα κοιμηθεις στις 03.00 για να σηκωθεις στις 06.00 για δουλεια ,και ολα αυτα για 10-20$ μετα απο τοσες ωρες!!Αγαπω παρα πολυ το Ποκερ αλλα ειμαι ενας απλος μισθωτος και δεν εχω την bankroll για να ανεβω επιπεδο...Σκεφτηκα λοιπον να επενδησω απο το υστερημα μου ενα ποσο περιπου 500 ευρω και να ανεβω stakes !!!Θα ηθελα την συμβουλη σας και μια γνωμη για το τι να ξεκινησω να παιζω που θα γλιτωνα χρονο αλλα και που αν ξενυχτισω να αξιζει το κοπο... !!Και σε τι bay in !!!Είναι προτιμοτερο ενα περιορισμενο σε θεσεις τουρνουα?Και σε ποιο bay in ?Καποια παιδια που παιζετε περισσοτερα χρονια και σε καλυτερα stakes μπορείτε να μου πείτε κατι που θα μπορουσε να με βοηθησει?Σας ευχαριστω και σας ευχομαι χρονια πολλα και παλι και πανω απο ολα να εχουμε υγεια και να κερδιζουμε οσο συχνοτερα γινετε ;););)

Δημοσίευση

Καλησπερα φιλε μου.Αρχικα δε μας ειπες πολλες σημαντικες πληροφοριες.Παιζεις 2 χρονια εισαι ομως κερδισμενος?Με τι βανκρολλ ξεκινησες και τι εχεις τωρα?Επρεπε αφου δοκιμασες ολα αυτα τα ειδη να εχεις κατασταλαξει τι σου αρεσει περισσοτερο και που εισαι περισσοτερο καλος.Προσωπικα πιστευω οτι απο τι στιγμη που δουλευεις κιολας και ο χρονος σου ειναι περιορισμενος μην ασχοληθεις με τα τουρνουα.

Ωρα να ανεβεις στακες ειναι οταν δεις οτι εισαι πολυ καλος για ενα επιπεδο και μπορεις να τα καταφερεις και παραπανω.Αν ισχυει αυτο το ξερεις εσυ απο τα αποτελεσματα σου.Αν δεν εισαι κερδισμενος μου ακουγεται ρισκο να βαλεις τετοιο ποσο και να παιξεις 5-10δολλαρα.Στακες ανεβαινουμε συνηθως με βανκρολλ που εχουμε δημιουργησει και οχι βαζοντας λεφτα απο τη τσεπη μας.Με εξαιρεση τη περιπτωση που γνωριζουμε οτι μπορουμε να τα καταφερουμε και δε θελουμε να χασουμε χρονο για να δημιουργησουμε βανκρολλ

Για μενα αν θες να αρχισεις μια υγιη προσπαθεια ξεκινα με 150-200 ευρω και παιξε σιτνγο 2-3$, 27-45-90 ή180 ατομων.Επικεντρωσου σε ενα απο αυτα παιζε 4-6 τραπεζια συγχρονως αν εισαι εξοικειωμενος με αυτο και ξεκινα σιγα σιγα να χτιζεις απο μονος σου ενα καλο βανκρολλ.Αν δεις οτι μπορεις να τα καταφερεις και βγαζεις κερδος απο αυτο θα καταλαβεις μονος σου ποτε ειναι η στιγμη να ανεβεις στακες.

Ελπιζω να βοηθησα !

Δημοσίευση

με της ώρες που παίζεις ένα bankroll τον 100-150 $ θα έπρεπε να γίνει άνετα 500-600 $ σε ένα μήνα στα micros SNGs . τα τουρνουά που έχεις παίξει , αν και λίγα , έπρεπε να σου έχουν δώσει ήδη κέρδος . κατά τη γνώμη μου παίξε πολλά sngs Micro και low για να αποκτήσεις εμπειρία πρώτου ανέβεις stakes . τα πράγματα δυσκολεύουν όσο ανεβαίνεις. μη ξεκινήσεις τα tour μεγάλου field χωρίς πρώτα να έχεις αποτήσεις μεγάλη εμπειρία στα 1table sngs και multi table < 180 ατόμων .

Δημοσίευση

κοίτα , επειδή παίζω πολύ τώρα τελευταία micros και low και πειραματίζομαι με όλα τα είδη τον SNGs τους τελευταίους 3 μήνες μπορώ να σου πο ότι όντος αυτό γίνεται με άνεση σε αυτά τα stakes . απλά χρειάζεται multitabling . εγώ όταν σήκωσα σχεδόν όλο το bankroll αρχές του χρόνου και αφίσα μόνο 250$ μέσα τα έκανα σχεδόν 800 μέσα σε ένα μήνα και ήμουν μάλιστα σε φάση εκπαίδευση που ακόμα προσπαθούσα να καταλάβο τη ακριβώς είναι το ICM την push /fold στρατηγική και τους πινακές του νας

Βασικά θα σου δώσω μια συμβουλή . στη φάση που είσαι, το bankroll σου σε ανεβάζει stakes . αν δεν μπορείς να κερδίζεις σε αυτά τα stakes ούτε να το σκέφτεσαι για τα μεγαλύτερα .

Δημοσίευση

Αν έχεις περιορισμένο χρόνο και χρήμα όπως λες, παίξε micro SnG 9-45 ατόμων. Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να βάλεις λεφτά από την τσέπη σου χωρίς να είσαι σίγουρος ότι είσαι κερδισμένος στα μεγαλύτερα όρια. Αν παίζεις tour με $1,10 και θες να πας λίγο παραπάνω (μέχρι 3,30) δώσε ένα μικρό boost στο bankroll σου της τάξης των 100 -150 ευρώ και παίξε με λιγότερα άτομα για να έχεις μικρότερα swings, γρηγορότερα αποτελέσματα και για να είσαι και πιο ασφαλής.

Επίσης πολύ θα βοηθήσει το multitabling. Όσο περισσότερα τραπέζια με σταθερό κέρδος τόσο το καλύτερο.

Δημοσίευση

ΟΧΙ. Το οτι βαρεθηκες τα micro δεν ειναι λογος για να ανεβεις, αν εχεις σκοπο το κερδος φυσικα.

Ξεκινα με ενα ρολ 100-150 ευρω σνγ 1$, 18-45 ατομων, (η οποια σου αρεσουν, εγω αυτα προτεινω ). Παιξε 2.000 απο αυτα, αν εισαι κερδισμενος και το ρολ σου εχει φτασει τα 350$ (100 μπαι ινς για το επομενο λεβελ)... ΜΠΡΑΒΟ, ειναι ωρα να πας στα 3$! Και συνεχιζεις καπως ετσι.

Επισης παραλληλα με τη μελετη κ αναλυση του παιχνιδιου προσπαθησε να μαθεις να να παιζεις πολλα τραπεζια τουλαχιστον 9, αλλα μη βιαστεις, σιγα σιγα.

Ασε τα τουρ αν δουλευεις δεν αξιζει... παιζε κανενα τα σαββατοκυριακα που εχεις πιο πολυ χρονο μηπως σου κατσει καμια καλη.

Δημοσίευση

File ta στατιστικά σου στις 3 εταιρείες που παίζεις δείχνουν πως δεν είσαι κερδοφόρος παίκτης. Ίσως θα ήταν καταστροφή να ανέβεις επίπεδο τώρα. Πιστευω ο βασικός λόγος που χάνεις είναι πως δεν κανείς respect τα μικρά τουρ που παίζεις ενώ παίζεις εναντίων πολλών αντιπάλων χωρίς να έχεις μπόλικο χρόνο στη διάθεση σου για να τα πας μέχρι το τελικό τραπέζι.( 4-5 ώρες τη μέρα δε φτάνουν για σοβαρό πόκερ)

Συμβουλή μου, αν έχεις διαβάσει τα 3 βιβλία του harington διάβασε μετά και το kill every one και μετά ανέβα ένα μικρό επίπεδο παίζοντας 3 rebuy 5 freez out και 10 freez out me bankroll γύρω στα $500 επιλέγοντας τουρ με λιγότερους αντιπάλους 20 μέχρι 180 για να αυξήσεις της πιθανότητες για τοπ 3 πλασαρίσματα και για να μειώσεις το χρόνο που διαρκούν τα tournament. Τα σαββατοκύριακα που έχεις περισσότερο χρόνο paixe και μερικά τουρ με περισσότερους αντιπάλους αν θες.

και κάτι ακόμη, παίζε μόνο μέχρι 3 με 4 ταυτόχρονα για να μπορείς να ελέγχεις και να καταλαβαίνεις τι γίνεται. αν παίζεις περισσότερα θα παίζεις μηχανικά και δεν θα βελτιώνεσαι γρήγορα.

Δημοσίευση
File ta στατιστικά σου στις 3 εταιρείες που παίζεις δείχνουν πως δεν είσαι κερδοφόρος παίκτης. Ίσως θα ήταν καταστροφή να ανέβεις επίπεδο τώρα. Πιστευω ο βασικός λόγος που χάνεις είναι πως δεν κανείς respect τα μικρά τουρ που παίζεις ενώ παίζεις εναντίων πολλών αντιπάλων χωρίς να έχεις μπόλικο χρόνο στη διάθεση σου για να τα πας μέχρι το τελικό τραπέζι.( 4-5 ώρες τη μέρα δε φτάνουν για σοβαρό πόκερ)

Συμβουλή μου, αν έχεις διαβάσει τα 3 βιβλία του harington διάβασε μετά και το kill every one και μετά ανέβα ένα μικρό επίπεδο παίζοντας 3 rebuy 5 freez out και 10 freez out me bankroll γύρω στα $500 επιλέγοντας τουρ με λιγότερους αντιπάλους 20 μέχρι 180 για να αυξήσεις της πιθανότητες για τοπ 3 πλασαρίσματα και για να μειώσεις το χρόνο που διαρκούν τα tournament. Τα σαββατοκύριακα που έχεις περισσότερο χρόνο paixe και μερικά τουρ με περισσότερους αντιπάλους αν θες.

και κάτι ακόμη, παίζε μόνο μέχρι 3 με 4 ταυτόχρονα για να μπορείς να ελέγχεις και να καταλαβαίνεις τι γίνεται. αν παίζεις περισσότερα θα παίζεις μηχανικά και δεν θα βελτιώνεσαι γρήγορα.

θέλει μεγαλύτερο bankroll για να παίξει τα tour που λες . κύριος το 3.30 rebuy 180 ατόμων στην stars έχει κάποιους παίχτες πολύ υψυλου επιπέδου και 500$ bankroll δε φτάνουν για να παίζεις εκεί αν δεν είσαι ήδη καλός reg winner . SNGs 1table κατά τη γνώμη μου και multitable sngs λίγων ατόμων και μικρού buyin .

Δημοσίευση
ο marillion71 λέει 500ε~750$ και με ΑΒΙ ~9.5$ σε field 180 ατόμων το 3,30R είναι μια χαρά πιστεύω

έχεις παίξει καθόλου το συγκεκριμένο tour και το λες ? το παίζουν άτομα με 40-50 χιλιάρικα κέρδος . όταν μένεις στους 25 οι περισσότεροι έχουν πάνω από 7-8 χιλιάρικα κέρδος. οι οδηγίες αυτές του marillion71 αφορούν ήδη καλούς reg winners . δεν ισχύουν σε παίχτες που τώρα εξελίσσονται . εγώ διατηρο τουλάχιστον το διπλάσιο bankroll από το προτεινόμενο και είμαι ήδη έμπειρος (σχετικά με το παιδί που έκανε το ποστ, όχι σχετικά με κανέναν idolls) winning παίχτης . μη λέτε ρε παιδιά ότι να'ναι χωρίς να ξέρετε και παίρνετε κόσμο στο λαιμό σας.

Δημοσίευση

Παιδιά σας ευχαριστω για τις συμβουλες και πραγματικα με βοηθησατε να καταλαβω και να ξεμπλοκαρω αρκετα για τη συνεχεια!!!Η αληθεια ειναι οτι τα περισσοτερα cash out τα εχω κανει απο τα sitngo 1 table και από τα 4θεσια hand up και όχι απο τα mtt ...Απο τη στιγμη που μπορω να παιξω 4-5 τραπεζια ταυτοχρονα θα ξεκινησω να παιζω 7-8 sit n go 180θεσια με 2.2$ για ενα μηνα και μετα αν το bankroll μου βελτιωθει και διπλασιαστει τουλαχιστον, τοτε θα κοιταξω σιγα σιγα να ανεβω στο 3,3$ και να το δουλεψω 1-2 μηνες και αναλογα θα πραξω!!! Αυτο που με κανατε να καταλαβω και που πολυ σωστα μου εγραψε ο marcelos7 ειναι οτι πρέπει να καταληξω σε ενα συγκεκριμενο παιχνιδι και να σταθω πανω σε αυτο!!! Παντως σας ευχαριστω πολυ ολους και με τα πρωτα αποτελεσματα θα εχετε νεα μου!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

Φίλε μου το συγκεκριμένο τουρ έχει τρελό variance και θα σου πρότεινα να μην ξεκινήσεις να δίνεις volume με αυτό . Ξεκίνα με multitabling STT και ως 45 άτομα και μόλις ανεβείς στο 2πλάσιο bankroll άρχισε να προσθέτεις και κάνα 180ρι, αλλά όχι να παίζεις αποκλειστικά αυτά. Εγώ όταν ξεκίνησα να ανοίγω τραπέζια με το συγκεκριμένο τουρνουα βρισκόμενος στη φάση που είσαι εσύ τώρα, αρχικά ήμουν αρκετά τυχερός( ή μάλλον δεν ήμουν άτυχος) και πήγα από 200 στα 400 usd bankroll . Έπειτα όταν σκέφτηκα ότι μπορώ αν παίζω μόνο αυτά με 5 τραπέζια ανοιχτά και να δώσω volume έχοντας 180 buy in ,έφαγα ένα downswing ξεγυρισμένο (από 400 έπεσα στα 160 usd ) με αποτέλεσμα να τηλταρω και να χαλάσω το παιχνίδι μου. Τα συμπεράσματα δικά σου

Δημοσίευση

Εκει νομιζω οτι ειναι και το μυστικο φιλε Grammenoz ....δηλαδη στο τιλταρισμα...δε ξερω το τροπο που παιζεις ουτε και ποσο καιρο!!!Εστω και ερασιτεχνικα παιζω πανω απο 2 χρονια και πιστεψε με εχω περασει απο τη φαση του τιλταρισματος....το θεωρω πλεον παιδικη ασθενεια που πρεπει να περναει!!!Οταν εχεις downswing πρεπει να επιενεις και να συνεχιζεις..εκει ειναι το μυστικο...Αλλιως ισως και να φταιει το παιξιμο οποτε κοιταμε που εχουμε κανει λαθος κι εμεις!!!Ισως και αυτο να ειναι και μενα το λαθος μου...εκνευριζομουν,αλλαζα game και δεν εβρισκα κατι σταθερο!!Θα δω αν θα ξεκινησω σε 45θεσια

ή σε 180θεσια....Σευχαριστω Γραμμενοζ για τη βοηθεια σου!!!

Δημοσίευση

συμφωνω με γραμμενο κ λαλιμενο..τα σεβη μου κυριε λαλιμενε σ'εχω πετυχει ουκ ολιγεσ φορες online...λοιπoν φίλε μαριλιον ακου..η διαχειρηση του μπανκρολ ειναι το νουμερο ενα στο ποκερ...σε καμια μα καμια περιπτωση δεν πρεπει να αγγιξεις τα 3.3r τα 180αρια..το κατεξοχην μπανκρολ μπιλντερ ειναι το 2,20 το 180αρι οπου ομωσ πρεπει να δουλεψεισ παρα πολυ στις καταστασεις πασο-ρεστα(οποτε αν δεν εισαι εξοικιωμενος με τα τουρμπο stg παρατα το η απλα παιζε λιγα αρχικα)κ απο κει κ περα τα καλυτερα για μενα ειναι τα 1.10 τουρμπο 45αρια κ τα 2,20 90αρια..τα μεν 1,10 γρηγορα τα δε 2,20 κρατανε 3 ωρες το καθενα...οτι σε βολευει...στα λεω αυτα με εμπειρια απο παθηματα που μου εγιναν μαθηματα...RIP DOYLE ...