PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 ΚΑΛΗΜΈΡΑ..ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΈΚΑΝΑ ΈΝΑ ΚΑΣΑΡΙΣΜΑ 2500$ ΑΦΟΎ ΈΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΠΚ Κ ΈΠΕΣΑ ΓΙΑ ΎΠΝΟ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΜΈΡΑ ΣΗΚΩΥΗΚΑ ΝΑ ΠΑΊΞΟ Κ ΤΟ ACCOUNT ΜΟΥ ΚΛΕΊΔΩΣΕ ΆΜΕΣΟΣ ΜΊΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ SUPPORT ΤΟΥ ΣΤΑΡΣ Κ Μ ΕΊΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΊΛΟ ΤΗΝ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ Μ ΝΑ Μ ΣΤΕΊΛΟΥΝ ΆΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΎΣ.ΜΕΤΆ ΑΦΟΎ ΌΛΑ ΛΥΥΗΚΑΝ ΞΑΝΑΜΠΛΟΚΑΡΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌΣ Μ Κ ΈΣΤΕΙΛΑ ΠΆΛΙ ΣΤΟ ΣΥΠΠΟΡΤ ΝΑΑ ΔΟ ΤΗ ΈΓΙΝΕ..ΚΡΑΤΙΥΕΊΤΕ.. ΧΑΚΚΕΡ ΈΦΤΙΑΞΕ 2 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΌΜΑΤΑ MALAKAS 222 Κ ΚΑΤΙΑ6666 Κ ΈΠΑΙΞΕ ΌΛΑ Μ ΤΑ ΛΕΦΤΆ HEADS UP Κ ΤΑ ΜΕΤΈΦΕΡΕ ΕΚΕΊ ΜΠΕΊΤΕ POKERTABLERATINGS ΟΠΟΊΟΣ ΔΝ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΆ.ΤΟ POKERSTARS ΔΝ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΌΤΙ ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ Ο ΧΡΉΣΤΗΣ ΤΟΥ ACCOUNT Κ Μ ΖΖΖΗΤΆΕΙ PHOTO ΝΑ ΚΡΑΤΆΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ Μ ΣΤΟ ΧΈΡΙ!!!!!!!!!!!!!!Κ ΔΝ Μ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΖΕΙ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΜΟΥ..Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌΣ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΚΌΜΑ ΚΛΕΙΔΩΜΈΝΟΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΔΙΚΆ ΣΑΣ!!! Παράθεση
Havalencia Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 Γιατί στο χέρι και όχι στο στόμα;; Παράθεση
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 ΓΙΑΤΊ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ ΘΕΣ ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΌΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΊΑ ****Διαγράφηκε χαρακτηρισμόςModerator: ψυχραιμία, δεν είναι ανάγκη να ξεφεύγει έτσι το θέμα. Συνεχίστε με ΠΜ, αν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση
Themis Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 α) Μπορείς να κάνεις κάτι άλλο πέρα από αυτό που σου ζητάνε; Δε νομιζω.β) Πως εντόπισες τα ονοματα που χρησιμοποιησε ο χακερ για να σου παρει τα χρηματα; γ) Μιλαμε για το πιο φερεγγυο poker room παγκοσμιως. Δεν πρεπει να κοιταξεις λιγο που φταις εσυ σε ολο αυτο; Κατι θα πρεπει να εχει ο η/υ σου, για να μπορει καποιος να σου εχει κλεψει το password . Τίποτα ιους, Trojan horses κλπ... Μηπως ειχες παιξει σε κανεναν αλλον η/υ και εμεινε εκει αποθηκευμενος ο κωδικος; Μηπως καποιος γνωστος σου την εκανε τη ... δουλεια;;; Μου φαινεται αδιανοτηο να χακάρανε τον λογαριασμο σου μεσω του pokerstars , καπως/καποιος απεκτησε προσβαση στο δικο σου η/υ - εκτος και αν, στο ξαναρωταω, επαιξες σε αλλον η/υ και αφησες εκει τα στοιχεια σου .Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα, αν κρινω απο τα ονοματα που χρησιμοποιησε ο χακερ, προφανως και αυτος Ελληνας ειναι οποτε το τελευταιο ενδεχομενο μου μοιαζει πιο πιθανο... Παράθεση
puntix Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 αυτος που το κανε αυτό πάντως πρέπει να είναι μ***ς οντως ποια η λογική μηπως σε μπλοκαραν το account λογω collusion? Παράθεση
maikol Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 έχει δίκιο ο θέμης φίλε μου. εσένα ο υπολογιστής σου μπορεί να είναι μολυσμένος.άμα θες να βλέπεις τσοντουλες καλύτερα θα ήτανε να έχεις και ένα άλλο υπολογιστή.δλδ τα λεφτά σου πεζεις ρε φίλε. δεν είναι κρίμα? Παράθεση
Kala_Azar Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 φίλε στα έφαγε ο αδερος/αδερφή σου, η κάποιος φίλος.που νόμισε ότι είναι τα ικονικά χρήματα (όπως πλασαρετε η STARS στον Alpha )άντε να έκανε δικό του λογαριασμό. έφαγε τα ικονικά και επιδη στην STARS να κάνες reload τα ικονικά ίναι poliploko μπήκε στο δικό σου και έστειλε. μόνο που είναι πραγματικά χρήματα.και τα έφαγε. μ_α_Λ_α_Κ_η_α Παράθεση
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 ΑΠΟΔΕΊΧΤΗΚΕ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΚΟΝΤΙΝΌΣ ΜΑΝΥΡΒΠΟΣ Π ΕΞΒ ΠΑΊΞΕΙ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ..ΤΟ SUPPORT ΤΑ ΒΡΉΚΕ ΌΛΑ ΑΥΤΌΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΈΧΕΤΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΛΆ ΤΟ ΣΤΑΡΣ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΕΙ.ΤΈΛΟΣ ΚΑΛΌ ΌΛΑ ΚΑΛΆ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΊΡΕΤΟΥΣ Παράθεση
geopaok4 Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 η επόμενη σου κίνηση νόμιζω είναι να τον πλακώσεις στα μπουκέτα Παράθεση
Kala_Azar Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2011 τα χρήματα δεν τα παίρνεις πίσω προφανώς... Παράθεση
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 δν μπορω να πο πολλα γιατι ακομα κ το εμαιλ π εχω εδω παρακολουθειται ακομα κ ειναι χακαρισμενο αλλα οι δυνατοτητες τοθ ποκερσταρς ειναι μεγαλυτερες απ οσο φανταζεστε..ολα θα πανε καλα κ ειδη ξερω τα ip των ατομων π το εκαναν..ολα εχουν παρει το δρομο τους κ συντομα θα παρω τα λεφτα μου..απλα περιμενω την επομενη τουσ κινηση..οπως πχ στο facebook μου π κανανε διαφορα..ολα ειναι θεμα εμαιλ γι αυτο να δειξετε μεγαλη προσοχη οσον αφορα τουσ κςδικουσ σασ να ειναι δυνατοι..μακαρι να ειμαι ο τελευταιοσ π τ συμβαινει αυτο..ειμαι μερες αυπνος εχοντασ επικοινωνια ολη μερα με το σεκιουριτι του σαιτ.. Παράθεση
vasilisg Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 όχι φίλε δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις φράγκο πίσω..κ το λέω γιατί μου έχει τύχει και εμένα αυτό..άλλωστε τα λεφτά σου όπως λες τα έφαγε ο χάκερ σε χεαδς υπ....άρα ποιος θα στα επιστρέψει???η ετερια????δεν νομιζω... Παράθεση
name Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 με ποιο λογισμικό μεταφράζετε τα όσα γράφει ο PANAGIOTIS_Γ ;Φίλε πάτα το κουμπάκι που αλλάζει τα κεφάλαια σε πεζά.Καλή τύχη με το θέμα σου! Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Απριλίου, 2011 Αν ο τύπος που του τα έφαγε τα έπαιξε HU με τον εαυτό του τότε μπορεί να τα πάρει πίσω. Τα παίρνουν από τον ένα λογαριασμό και τα βάζουν στον άλλον. Τον έχουν κλειδώσει το λογαριασμό του hacker; Παράθεση
nerig7 Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2011 Αυτό που έπαθες φίλε μου ήταν 1 ΟΥΤΕΡ κηδεία Παράθεση
mpooki$ Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Απριλίου, 2011 Λογικά θα κλειδώσει η σταρς τους λογαριασμούς όπου παικτηκαν 1 εναντίων 1ος και μεταφέρθηκαν τα χρήματα σου και θα σου τα επιστρέψει. αν όντος λες αλήθεια τότε μην ανησυχείς. Ένα πράγμα που αναγνωρίζω στην σταρς είναι η σχολαστικότητα τους σε θέματα ασφαλείας. δέν πρόκειται να επιτρέψουν σε κανένα τρίτο να κλέβει λεφτά από τους πελάτες τους.Είναι τυπικοί και αυστηροί σε αυτό το θέμα. Άλλες είναι οι αμαρτίες και οι δολοπλοκίες που κάνουν........Σε θέματα ασφαλείας μη φοβάσαι όμως. Παράθεση
Recommended Posts