akis_888 Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2011 καταρχήν να ρωτήσω αν γίνεται να κάνω ανάληψη από pokerstars επειδή δεν έχω ξανακάνει ποτέ και κάπου διάβασα ότι η πρώτη ανάληψη δεν μπορεί να γίνει μέσω moneybookers .επίσης η κάρτα που θα συνδέσω για την ανάληψη από moneybookers μπορεί να είναι visa electron της alphabank η κάποια prepaid ? Παράθεση
Grinia$Gero$ Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2011 εγώ παντός κάνω κανονικά με βισα της αλφα αλλά είναι για αναλήψεις άνω τβν 100 δολλαρίων . Παράθεση
every1lieS Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2011 εγώ visa electron χρησιμοποιώ και κάνω την δουλειά μου μια χαρά. Η τελευταία ανάληψη που έκανα ήταν περίπου πριν τα Χριστούγεννα, αλλά δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι από τότε. Παράθεση
GEORGE5586 Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2011 για να κανείς ανάληψη,πρέπει τουλάχιστον να έχεις κάνεις μια κατάθεση μέσω μονευβοοκερ! δεν πεζει πρόβλημα πια κάρτα θα συνδέσεις..και κανένα πρόβλημα αν είναι η πρώτη ανάληψη. Παράθεση
akis_888 Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2011 οταν παω να συνδεσω την καρτα μου λεει οτι δεν μπορω λογω του οτι επελεξα οτι θα τη χρησιμοποιησω σε poker room .η alpha bank δεν επιτρέπει τέτοιες συναλλαγές ?ευχαριστώ Παράθεση
Recommended Posts