Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΏΝ ΠΩΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΆΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ 461 ΔΟΛΛΆΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ?ΜΟΥ ΈΣΤΕΙΛΑΝ ΜΉΝΥΜΑ ΌΤΙ ΧΡΩΣΤΆΩ 461 ΔΟΛΛΆΡΙΑ ΓΤ ΛΈΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌΣ ΜΟΥ ΣΥΣΧΕΤΊΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΆΛΛΟ ..ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ Η ΠΟΚΕΡΣΤΑΡΣ?ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΒΤΗΣΑ ΓΤ ΜΟΥ ΑΠΆΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΊΛΒ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΆ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΌΤΙ ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ.ΤΟΥΣ ΈΣΤΕΙΛΑ ΛΟΙΠΏΝ ΤΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΔΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΟΎΝ ΤΗ ΓΊΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΈΝΕ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΛΕΙΔOMΈΝΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌΣ ΜΟΥ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΦΤΑΕΙ.ΈΧΕΙ ΠΕΡΆΣΕΙ 1 ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΤΗ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΎΛΕΣ?

Δημοσίευση

καμία σχέση φιλαράκο το μόνο που παίζω είναι τουρνουά μεγάλα και και 180αρια τουρνουά που εκεί δν γίνεται τίποτα.τίποτα από αυτά δεν έχει συμβεί θα δούμε..σε ευχαριστώ που ασχολιθήκες...

Δημοσίευση

Απλά για χάρη της συζήτησης, σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έκανε collusion(δεν λέω πως έκανες) πως θα πληρώσει τα 461 δολάρια που χρωστά? Θα τον αναγκάσουν να κάνει κατάθεση για να τους πληρώσει?

Δημοσίευση

Όχι δεν τα κάνουν έτσι αυτά νομίζω. Μάλλον θα πρέπει να βάλουν δικηγόρο για να του αναγγείλει επίσημα το παράπτωμα και το πρόστιμο. Λογικά μετά θα πρέπει να πληρώσει με πιο επίσημο τρόπο από μια κατάθεση της οποίας τα λεφτά θα δεσμεύσει το pokerstars. Μην αγχώνω και τον tagiannis21 όμως... αν δεν έχει κάνει κάτι επιλήψιμο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Δημοσίευση

Σε τέτοιες περίεργες υποθέσεις τι μπορεί να κάνει κάποιος?

Να κινηθεί νομικά? ή τρέχα γύρευε?

Δηλαδή ποιός σε εξασφαλίζει οτι δεν υπάρχει περίπτωση να γινει κάτι τέτοιο σε άκυρη φάση στο λογαριασμό του καθενός μας?

Πώς μπορούμε να είμαστε προφυλαγμένοι απο τέτοιου είδους καταστάσεις?

Οποιοσδήποτε ξέρει ή του έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και βρήκε άκρη, πιστεύω θα βοηθούσε!

Δημοσίευση

Για να σου προσάψει κατηγορίες πρέπει να έχει αποδεικτικά στοιχεία ότι έκανες οτιδήποτε. Π.χ. αν έχεις bot δεν μπορεί να σε βάλει να πληρώσεις επειδή το υποψιάζεται πρέπει να γίνει έλεγχος στον υπολογιστή σου με κάποιον τρόπο. Με υποψία το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να παγώσει το λογαριασμό σου και ότι ποσό διαθέτεις εκεί. Αν αποδείξεις δικαστικά ότι δεν είχες bot τότε παίρνεις τα λεφτά κανονικά και ξαναπαίζεις. Άλλο το να στο παγώσει και άλλο να σου πάρει τα λεφτά. Τα ίδια ισχύουν και για collusions, data mining και όλα τα άλλα που απαγορεύονται.

Δημοσίευση

χαχα σε τετοιες περιπτωσεις ξερετε τι θα παρουν... οχι 461 δολλαρια αλλα το τριτο το μακρυτερο.

και κατι ακομα, για τον φιλο που λεει οτι αν τα εκανε αναληψη κλπ κλπ θα του τα ζητησουν μεσω δικηγορου.. και πως θα το κανει αυτο? ενω η δραστηριοτητα της Ποκερσταρς στην Ελλαδα ειναι παρανομη.. δλδ θα παει σε ελληνικο δικαστηριο και θα πει εγω ο παρανομος απαιτω να μου επιστραφουν αυτα τα χρηματα απο εναν παπατζη?

Υ.Γ. φιλε δεν εννοω παπατζη εσενα.. παραδειγμα αναφερω :PPP

Δημοσίευση

Αν η stars ήταν παράνομη θα πλήρωνε πρόστιμο όποιος έπαιζε σ'αυτήν. Επίσης θα πλήρωνε πρόστιμο και η εταιρία. Δεν τα ξέρεις καλά... Δεν είναι παράνομο αλλά ούτε και νόμιμο διότι δεν υπάρχει νόμος που να το προσδιορίζει. Συν το ότι δεν χρειάζεται να πάει σε Ελληνικό δικαστήριο, μπορεί να πάει σε Ευρωπαϊκό. Αν ήταν έτσι θα έκανε ο καθένας ότι του γούσταρε στις χώρες που δεν υπάρχουν νόμοι για το online πόκερ και αυτές είναι πάρα πολλές. Λες να μην το έχουν προβλέψει τα τσακάλια του management της stars;

Επίσης τι νομίζεις ότι τους εμποδίζει να σου ζητήσουν τα ρέστα όταν υπάρξει ο σχετικός νόμος (εντός ολίγων ετών με τις συντηρητικότερες προβλέψεις);

Τέλος ακόμα και παράνομη να ήταν, το να είσαι παράνομος δεν σου αφαιρεί το δικαίωμα να προστατευτείς από άλλες παρανομίες που γίνονται εις βάρος σου. Αν π.χ. υποκλέψεις μια συνομιλία που αποκαλύπτει την ομολογία μιας δολοφονίας, σημαίνει ότι ο δολοφόνος είναι αθώος; Δεν νομίζω...