eva-mpi Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Επειδή καταντά γελοίο να περιμένω 3 μέρες να επεξεργαστούν το αίτημα μου για ένα γαμημένο ΗΗ,παρακαλω ας μου πει οποιος ξερει σε ποια διαδρομη (για vista ) μπορω να τα βρω αν αποθηκευονται στο pc. Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 c / program files / full tilt / hh . το αίτημα το έκανες μέσω mail η από το my promotions στο cashier ? μέσω του my promotions μου το στέλνει βαριά σε μισή ώρα. επίσης μπορείς να δεις αν τα αποθηκεύει τα hh . στο λόμπι /options / hand history . αν έχεις τικάρει το κουτάκι όλα οκ. αν όχι κάντο Παράθεση
eva-mpi Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 μέσω μαιλ το έκανα.4 εχω στειλει μεχρις στιγμης.δεν είχα τσεκάρει το κουτάκι για να τα αποθηκευει και ετσι δεν εχει περιεχομενο η διαδρομη που δινεις,την ειχα τσεκαρει κ γω.ειπα μηπως υπαρχει καμια αλλη..θα δω αυτο που λες απο προμοτιονς.ευχαριστώ luadarko -είχα τηλτάρει άσχημα Παράθεση
Recommended Posts