Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

3-bet στο calling station του τραπεζιού, call , χτυπάμε top pair κάνουμε μεγάλο cbet

και κόβεται η σύνδεση στο πόκερ.gr ...

Είμαι σίγουρος ότι ως εταιρία έχετε μιλήσει με την ongame για τα εκατοντάδες παράπονα

που έχουμε κάνει κατά καιρούς. Ti απαντήσεις πaiρνετε?

Πως εξηγούν το ότι το 2011 και το koutsimariapoker .com έχει καλό software και η

ongame κολλάει, αποσυνδέεται κτλ?

Το μεγαλuτερο μερίδιο ευθύνης έχουμε εμείς σαν πελάτες που συνεχίζουμε να παίζουμε

βλέπωντας πως δεν υπάρχει ελπίδα για αλλαγή.

Δημοσίευση

Καλησπέρα

δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μου τον τελευταίο καιρό κάποιο παρόμοιο θέμα και πιστέψτε με κάθε μέρα λαμβάνω σχεδόν τα πάντα απο περιστατικά.

Παρακαλώ δανδαν στειλε ενα εμαιλ στο συππορτ και θα επικοινωνησουν τα παιδια μαζι σου για να το δουν με την ονγαμε. (ήμαρτον με τα αγγλικα Σταυρο, 1 ωρα να γραψω)

Μεσα Μαιου εχουμε τον νεο κλιεντ της ονγαμε

σορρυ αλλα δεν μπορω να γραψω ελληνοαγγλικα (!!!)

Δημοσίευση
Καλησπέρα

δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μου τον τελευταίο καιρό κάποιο παρόμοιο θέμα και πιστέψτε με κάθε μέρα λαμβάνω σχεδόν τα πάντα απο περιστατικά.

Παρακαλώ δανδαν στειλε ενα εμαιλ στο συππορτ και θα επικοινωνησουν τα παιδια μαζι σου για να το δουν με την ονγαμε. (ήμαρτον με τα αγγλικα Σταυρο, 1 ωρα να γραψω)

Μεσα Μαιου εχουμε τον νεο κλιεντ της ονγαμε

σορρυ αλλα δεν μπορω να γραψω ελληνοαγγλικα (!!!)

με το ονγαμε υποννοείς κάτι φίλε πόκερ?χαχαχα.

παντος σοβαρά αν και εχουμε μιλήσει και τηλεφωνικά θα πρέπει να βελτιωθείτε σε αυτό το κομμάτι