TigerOn Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Είχα καιρό να κάνω cash out από την Πόκερσταρς και θέλω τα φώτα κάποιου που ξέρει. Παλιότερα είχα κάνει ανάληψη μέσω Βίζας τράπεζας Κύπρου αλλά τώρα που προσπάθησα, η τράπεζα αναγνώρισε την Πσταρς σαν εταιρία τζόγου και μου κλείδωσε την κάρτα.Στο γκισέ που ρώτησα, η ταμίας μου είπε ότι αυτή είναι η νέα πολιτική τους και το κάνουν επειδή -λέει- τα ποσά που εισάγουμε από ξένες εταιρίες τζόγου είναι αφορολόγητα. Μπορεί και να είναι έτσι, μπορεί και να είναι αλλιώς! Στο μπουρδέλο που ζούμε μόνο οι μικροί πάνε μέσα!Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει άλλους ασφαλείς τρόπους ανάληψης και κόστος αυτών;Θέλω να φέρω πίσω ένα ποσό γύρω στα 1500 - 2000 δολάρια. Παράθεση
mpookis Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 ΜΟΝΕY ΒΟΟΚΕΡS ΕΊΤΕ ΝΕΤΕΛΕΡ Η ΖΗΤΆ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΕΊΛΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΌ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ...ΚΆΝΕΙ ΤΈΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΊΕΣ Η ΤΡΆΠΕΖΑ ΚΎΠΡΟΥ?...ΘΑ ΧΆΣΕΙ ΠΕΛΆΤΕΣ......παμπολοι οι κύπριου tzogadoroi Παράθεση
TigerOn Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Ευχαριστώ. Πες μου αναλυτικότερα αν μπορείς και επίσης το κόστος αν το ξέρεις. Παράθεση
mpookis Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 ζητά από την πόκερ σταρς να σου τα στείλει σε τραπεζικό λογαριασμό. είναι η πιο απλή διαδικασία.απλά θα τους στείλεις τα στοιχοια του λογαριασμού όπως σου τα ζητήσουν. τώρα με neteller και money bookers μπες στις ιστοσελίδες τους και κάνε εγγραφή.από κει κανείς αναλήψεις και καταθέσεις και θα φαίνονται ενβαζματα από αυτές της εταιρείες και όχι από εταιρίες τζόγου έτσι κανείς δεν θα μπορεί να σου πει πως τζογάρεις. (εκεί θα βρεις και περισότερε λεπτομέρειες για όρους κόστος κλπ) μη σε φοβίζει το κόστος. είναι πολύ μικρό έως ανύπαρκτο. Παράθεση
exofrenon Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 …και εγώ με neteller δεν έχω κανένα πρόβλημα ,σου στέλνουνε προπληρωμένη master card και μπορείς να κάνεις ανάληψη από οποιοδήποτε atm με master card διακριτικό .Ημερήσιο όριο ανάληψης 1500€ και χρέωση 2.80€ την συναλλαγή ανεξάρτητα με το ποσό που ΄΄τραβάς΄΄. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Στην Πειραιώς που χρησιμοποιώ εγώ η χρέωση για οποιοδήποτε έμβασμα είναι 1,2 ευρώ. Απ'όσο ξέρω το moneybookers σου κρατάει 1,8 ευρώ. Οπότε αν τα πάρεις με τραπεζικό έμβασμα (που δεν ξέρω αν σου το επιτρέπουν) πληρώνεις 1,2. Αλλιώς τα περνάς moneybookers και σου βάζουν αυτοί το έμβασμα (που επιτρέπεται σίγουρα) άρα 1,2 + 1,8=3 ευρώ Παράθεση
TigerOn Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Στην Εθνική τράπεζα που ρώτησα σήμερα, μου είπαν 4,5 ευρώ μέχρι 12.000 € και απο κει και πέρα ανάλογα το ποσό. Αυτοί είναι large και δεν συμφέρουν για μικροποσά. Παράθεση
dims Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2011 Καλησπερα.Εγω προσπαθησα να κανω την αιτηση για την καρτα της moneybookers αλλα δεν εχω λογαριασμο κοινης ωφελειας στο ονομα μου,και το ζηταει μαζι με την ταυτοτητα.Ξερετε αν υπαρχει αλλος τροπος??Η' αν δεχονται κατι αλλο που να πιστοποιει τη διευθυνση? Παράθεση
xountikos Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2011 Στην Πειραιώς που χρησιμοποιώ εγώ η χρέωση για οποιοδήποτε έμβασμα είναι 1,2 ευρώ. Απ'όσο ξέρω το moneybookers σου κρατάει 1,8 ευρώ. Οπότε αν τα πάρεις με τραπεζικό έμβασμα (που δεν ξέρω αν σου το επιτρέπουν) πληρώνεις 1,2. Αλλιώς τα περνάς moneybookers και σου βάζουν αυτοί το έμβασμα (που επιτρέπεται σίγουρα) άρα 1,2 + 1,8=3 ευρώρε τους μαγκες της "εθνικης".. εμενα με κρατανε 4.40 ... 2.5 φορες περισσοτερο :PPP Παράθεση
Recommended Posts