puntix Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2011 Παιδια συγνωμη λιγο αλλα ας ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα και εγώ προσπαθησα να κανω καταθεση πριν 5 μερες με χρεωστικη βισα ηλεκτρον της αλφα μπανκ και δεμ πορεσα , μαλιστα πηρα και στο συππορτ της τραπεζας και μου ειπαν οτι και αυτοι περιμενουν οδηγιες τις επομενες μερες το θεμα είναι αν μπορουμε να κανουμε αναληψεις η υπαρχει ενδεχομενο να χασουμε και τα λεφτα που εχουμε στο ποκερσταρς? επισείω θα ηθελα μια πληροφορια αν λειτουργει το νετελλερ η υπαρχει προβλημα και εκει στο να κατεβασεις λεφτα Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2011 Απ' όσο ξέρω όλα τα e-wallet δουλεύουν κανονικά. Δοκίμασε και πες μας όμως. Παράθεση
jeik28 Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2011 τον ρώτησα και μου είπε ότι είναι βιςα και έκανε ανάληψη από την γουλιάμ χιλλ από το στοίχημα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό που ήτανε από το στοίχημα και όχι από το poker Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2011 Με visa ίσως να γίνεται. Και ναι, μπορεί να σε αφήνει λόγω του ότι είναι στοίχημα, αν και δεν θα έπρεπε, gambling sites είναι όλα. Μπορεί να το κάνουν και καλά ως επιστροφή από αγορές. Τι να πω... Οι περισσότεροι πάντως που έχω μιλήσει δεν μπορούν να κάνουν ούτε ανάληψη ούτε κατάθεση από τις περισσότερες τράπεζες και κάρτες. Παράθεση
jeik28 Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2011 μήπως ξέρεις κανείς πως γίνετε να πάρω την κάρτα της νετελλερ έκανα εγράφη στο σιτε με τα δεν ξέρω τη να κάνω Παράθεση
exofrenon Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2011 http://public.neteller.com/content/en/cards_index.htm Παράθεση
Recommended Posts