misailidis kostas Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2011 μια ερωτήσει θέλω να κάνω αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει...αν παίξω satelite για events που έχει η σταρς αλλά θέλω να κάνω απεγράφη μπορώ η θα πρέπει να τα παίξω αναγκαστικά..δλδ έχει κάποια προκριματικα για το ept ας πούμε π ξεκινάνε από 32 ευρώ και δίνουν εισητήριο για 500 και μετά παίζεις το 500αρι για το τελικό τουρ.. εγώ άμα θέλω μπορώ να πάρω τα 500 η θα πρέπει να παίξω αναγκαστικά κ αυτό το προκριματικό Παράθεση
apithanos Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2011 απο οτι ξερω μπορεις να κανεις απεγραφη αλλα τα 500 θα μπορεισ να τα χρησιμοποιησεις μονο για τουρνουα.μπορεις να τα εξαργυρωσεις με καποιο τροπο αλλα δεν ξερω ακριβως πως! Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2011 αν γίνουν tournament money μπορείς να τα αλλάξεις με χρήματα από το lobby της stars : requests -> trade tournament money Παράθεση
misailidis kostas Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2011 δν με νοιάζει να κάνω αναλήψει τικκετ μονευ τα θέλω απλά δν είμαι σίγουρος αν γίνετε κάνω unreg Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαρτίου, 2011 Όταν δεν μπορείς να κάνεις unregister στο λέει όταν δηλώνεις το προκριματικό... Παράθεση
Grinia$Gero$ Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 ένα προκριμστικό για το 100αρι κυριακή από νωρίς νομίζω δεν θα χαλαούσε κανένα , όσοι έχουν αβάντα ας το προσπαθήσουν μπάω και γίνει μην κλειστούμε μέσα σαββατιάτικα !!!!!! Παράθεση
Recommended Posts